YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Skoricnik - Demo snimci (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13019)

bokivelik 13.04.2010 12:03

....

kolega znao sam da ce te iskomentarisati tako kao sto jeste. =))
Naravno da znam o kojoj je boji rec i od koje klavijature ali posto znate vi da provocirate korgovce tako sam i ja malo ali iz dobre namere.:lol:=))

Bez ljutnje posto vidim da vam se dize kosa na glavi kad neko spomene Yamahu a kad vi spomenete Korg-a onda nikom nista....:p

PS: Ionako su mi takve boje preko glave.;)

Davidovic 13.04.2010 12:52

Nidzo samo ti peglaj, ljudi ne znaju da cene svirku pa onda udare ljubomoru na sprave!!! POZZ...

Dr.Abdul Ihmet 13.04.2010 13:04

Meni je to ok ,te farbice mogu cak i danas da se ubace negde gde treba . Mada su Boranija farbe za celokupnu svirku :-)

skoricnik 13.04.2010 13:43

Molio bih bez prepucavanja na mojoj temi :D
Hvala vam za komentare, pre svega :)

Dodao bih i ja nesto:

Sto se tice ove boje, i izlazenja sa Korga i sa Yamahe - to je apsolutno nebitno. Ja sam u ovom snimku prikazao deo svoje tehnike, sto mi je i najbitnije, a boja je tu manje-vise da bi docarala zvuk sa kojim je NEKADA davno ova improvizacija svirana. Verujte, nije mi uopste bitno jesam li je odsvirao u fruli ili nisam, upalicu najobicnije gajde pa cu je odsvirati, i opet ce biti OK.

"U rukama Mandusica Vuka, svaka je puska ubojita" ;)

Iz dana u dan vidim sve vise prepirki oko vecitih rivala Korg-Yamaha-Roland.
Ljudi, to uopste nije bitno! Posvetite se svojoj tehnici i svirci, a to na sta svirate ne treba da vam bude vaznije od toga kako svirate. Naravno, treba ici u korak sa vremenom, ali sto vise idemo, imamo vece izbore instrumenata, i sve vise rasprava i prepirki koji je kakav. Eh kada bi moglo da se vrati doba kada smo (ste :D) peglali harmonike, bass gitare, gitare, bubnjeve...

Veliki pozdrav za sve ;)

bokivelik 13.04.2010 15:10

....

E moj skore kad sam ja peglao Bubnjeve ti si se rodio ali nema veze.:lol:
Hteo sam se malo nasaliti a vi shvatili ozbiljno. Vec sam te dovoljno pohvalio za svirku i necu da se ponavljam!;)

I bez ikakve ljutnje molim!:mad:

Hvala!

Pozz

skoricnik 13.04.2010 15:23

Hahahah, zato sam stavio ono u zagradi (STE :D)
Jesi li sta uradio za onu majicu?
Pozdrav drugar :)

bokivelik 13.04.2010 16:49

....

Nisam ovih dana cu da je narucim. Ali o tome cemo tamo ovo je tema Demo Snimci.
;)

Dr.Abdul Ihmet 14.04.2010 13:44

Pa nazovite je Demo majica i bice ok ........

( izvinjavan se na ofu morao sam )

bokivelik 14.04.2010 14:25

....

Ne citiraj post iznad tvog. Ako te vec nisu opomenuli.

Tacka 7.

basalski 17.04.2010 10:20

dobar si hehehhh ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 12:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org