![]() |
Gadno je igrati protiv crnaca to znam iz licnog iskustva igrajuci ovdje u njemackoj po parkovima.:)
Kad prodje samo pored tebe dosta ti brate i jedva cekam da se utakmica zavrsi.:lol: Ja mislim da ce srbiji biti mnogo lakse da igraju protiv svaba.Poooz |
zeljko necemo te rasisticke, pripazi malo ;)
|
Ma nisam ja rasista druze..odakle ti to i nista nisam rekao u vezi nacionalnosti..Pooz
|
znas ti dobro sta sam ja mislio, nema veze s nacionalnoscu ;)
Inace sjeverna koreja je zaista ugodno iznenadila veceras , iako je brazil zasluzio pobjedu vidi se da sjeverna koreja nije naivna reprezentacija i da moze iznenaditi u nastavku natjecanja, bi mi drago kad su dali gol pred kraj :) |
|
Francuska-Meksiko:0-2:D:">
|
pravda zbog Irske zadovoljena ;)
|
oni brate ne govore niko s nikim,delovali su francuzi kao da jedva cekaju da idu kuci.Sto ne pustise one Irce da casno predstavljaju svoju zemlju.
Srbija:Nemacka- 2:1 bice tesko ali me osecaj ne vara nikad. Pomozi boze!!!!idemo dalje!!! |
Francuzi deluju na terenu kao da igraju jedni protiv drugih.Svi su u nekakvoj svadji i niko sa nikim ne prica.
A za Srbiju daj boze da bude takav rezultat kao sto si ti reko(i jos bolji ako moze):D:"> |
Ma nek bude bilo koji rezultat samo da mi ovaj put uzmemo tri boda Nemcima a ne oni nama.[-O<
|
Trenutno vrijeme na Forumu 10:51 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org