PDA

Pokaži Full Verziju : Zvucna karta, mikrofon, Alesis MidiVerb 4 -spajanje


Fender
09.03.2016, 00:57
Pozdrav svima na forumu.
Bavim se iz hobija muzikom, gitaru sviram "za svoju dusu"...pa sam odlucio da sebi sredim jedan mini kucni studio gdje bih mogao snimati neke pjesmice i tako...Za pocetak sam kupio zvucnu kartu PreSonus 22vsl, zvucnike...sad hocu da si kupim procesor Alesis MicroVerb 4...(pardon u naslovu sam pogresno napisao MidiVerb4)

Eh mene sad interesuje, na koji nacin se povezuje ovaj procesor sa kartom, ili se pak ne povezuje...gdje se u tom slucaju spaja mikrofon, u zvucnu kartu ili ovaj procesor...moram li kupiti za to i neku miksetu dodatno ili sta vec...???

Ne razumijem se u to pa bi mi svaka vasa pomoc dobro dosla...
Molim ako ima neko da mi malo to sve pojasni, bio bih mu jako zahvalan...
Unaprijed hvala.

casper
09.03.2016, 01:08
Nije ti potreban nikakav vanjski efekat, sve si u stvari dobio/kupio s ovom malom spravom vls22.

Ti trebaš spojiti Presonsu karticu s računalom. Predhodno je potrebno instalirati drivere. Uz karticu si dobio i DVD sa Studio One Artist software kojeg trebaš instalirati na računalo i s kojim ćeš raditi snimanja. U ovom programu imaš dovoljno potrebnih alata od efekata za gitaru do onih za vokal.

Za početak skini manual (http://www-media-presonus.netdna-ssl.com/downloads/products/pdf/AudioBox22-44VSL_OwnersManual_EN1.pdf), pročitaj ga, uradi kako je u njemu napisano i onda pitaj što nije jasno.