YU-MIDI Vesti

 Navigacija

 
YU-MIDI Vesti
Estrada
Sport
Hronika
AudioPro Artist Vesti
Društvo
 

 Pretraga

 



Grupa "S.A.R.S." nastupa 28. novembra u Domu omladine

Big Elephant 19.11.2009.

Najavljujemo veliki beogradski koncert grupe "S.A.R.S.". Datum i mesto su već rečeni. Karte koštaju 500 dinara a mogu se kupiti na blagajni Doma omladine. Bilo bi pametno da požurite jer je interesovanje ogromno a broj karata je ograničen.

Ovaj bend je za kratko vreme prešao ogroman put od anonimnosti do slave. Pravom "gerilskom borbom" preko Interneta i reklamom tipa "od usta do usta" posle samo tri godine danas imamo pravi kulturološki fenomen u pesmi "Buđav lebac", čiji su oni vlasnici. Nema toga ko nije bar jednom pevušio ovaj hit. Svi znamo da je sada čuvena Nađa Higl pevala ovu pesmu pred finalnu trku na svetskom prvenstvu u Rimu ove godine, pre nego što je postala svetski šampion. Manji broj ljudi zna da i moj Vule obožava "Buđav lebac" i uveče nema spavanja za njega dok je ne čuje.

Mi smo o ovom bendu pisali nedavno, najavljujući koncert u SKC-u za samo 16,5 dinara, spomenuvši tom prilikom i onu blamažu od strane SOKOJ-a za iste te pare (pročitajte članak). U međuvremenu, grupa je nastavila s aktivnostima. Posle spota "Debeli lad", urađen je još jedan. U pitanju je pesma "Rakija", a momci iz benda preporučuju je u borbi protiv novog gripa. Materijal je snimljen u jednoj kafani, naravno, i na upravo pomenutom nastupu, a potpisala ga je ista ekipa kao i u prethodnom slučaju. Privodi se kraju i postavljanje zvaničnog sajta benda. Naravno, nisu izostali ni nastupi po Srbiji, kao i u okruženju. Kruna svega biće veliki koncert u Domu omladine. A posle toga sledi rad na novom materijalu. Bodro i udarnički.

Da rezimiramo na kraju. Dom omladine, velika sala, subota, 28. novembar, početak u 21 čas, veliki koncert grupe "S.A.R.S.". I sve to za samo 500 dindži. Dobra zabava i veselo veče su zagarantovani, stoga ne propustite to.


Preuzeto sa:

http://muzika.krstarica.com/l/muzicke-vesti/grupa-sars-nastupa-28-novembra-u-domu-omladine/

0 Comments
Posted on 26 Nov 2009 by Vaxter
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews


Copyrighted © by YU-MIDI.com