@Casper
Svaka ti je rec na mestu,slazem se 100% sa tobom.
@Marjan MIlosevic
Moje misljenje o kutiji MMacoustics G12 koju proizvodi nas drugar Marjan :
Kutija ima vrhunske komponente BMS najbolja 12ka , BMS drajver, kutija 20kg trpi 2000w provereno (koristio sam ih sa pojacalom powersoft k10 2x 4000w na 4 oma) , ton je ozbiljan...
Nisam video manju kutiju i laksu ,a da pruza toliko. Daleko je bolja od JBL srx 712 i slicnih ...
Jedina mana kutije je sto zahteva mnogo ozbiljan snagas koji i ozbiljno kosta.
Sinoc sam radio svirku sa dve MMacoustics G12 i dva basa , pojacala powersoft k10 za bas i k3 je bio na satelitima . Ozbiljan ton , ozbiljna svirka , bend je fasciniran i trazili su da im sledeci vikend ponovo taj istem donesem u hotel sumarice za neku svirku pa cu tada iskoristiti priliku i da ih malo fotografisem i postavim ovde neku sliku...
Svakako iskoristicu priliku da kazem svim kolegama ovde da ukoliko zele da cuju i probaju G12 kutije mogu slobodno da se jave i dobice ih na probu. Samo bih vas zamolio da to bude posle nove godine kada budemo imali malo vise slobodnog vremena i manje guzve...
Dodato:
P.S. Zamolicu administratore , ako je problem sto na slici stoje moje informacije i broj telefona da slobodno zamagle i sakriju iste...A ako neko zeli da cuje i proba G12 kutije moze da me kontaktira ovde u privatnim porukama.
pozz