Ajd dok on čeka da se ja ubacim.
Dobro zboriš Tranzit, znanje je pored duhovnosti jedina vrednota koja se ne može ukrasti, oteti drugome. I do koje se ne može doći na brzinu, preko noći. Na žalost, premalo ljudi, a pogotovo danas, je uistinu svjesno tih činjenica.
Morao sam to izdvojiti iako nema (direktne) veze s temom. Opet je "kriv" Tranzit i ponukao me na "filozofiju".
Vratimo se nazat Yamahi i ovoj temi. Odgovor na pitanje VUNIMRAV-a. Na sve postavke Styla koje se nalaze u MIX CONSOLI, možeš djelovati na dvije razine. Nazovimo ih tako. Možeš ih pohraniti u samu strukturu Styla ili ih pozvati iz Registracije. Konačni efekt na sound Styla će biti isti ali postoji razlika u načinu pohrane.
Recimo da na Bas gitari želiš namjestiti EQ HIGHT=10, a EQ LOW=-4. Odeš u MIX CONSOLE i podesiš spomenute postavke.
1. odeš u STYLE CREATOR i samo pospremiš Style sa SAVE. EQ postavke će se sada nalaziti u strukturi Styla.
ili
2. pohraniš promjenu EQ u neku od registracija. Style u sebi nema izmjene na EQ ali REGISTRACIJA ih postavlja na promjenjene vrijednosti
Ovo vrijedi i za sve ostale parametre koji se nalaze u MIX CONSOLI.
Citat:
I,koliko prvih 4 ili 5 grupa su za ritam?
|
Na koje grupe misliš?