Videti jedan post
Star 19.11.2013, 00:26   #343
casper
Super-Moderator

casper's Avatar

Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
casper ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ajd dok on čeka da se ja ubacim.

Dobro zboriš Tranzit, znanje je pored duhovnosti jedina vrednota koja se ne može ukrasti, oteti drugome. I do koje se ne može doći na brzinu, preko noći. Na žalost, premalo ljudi, a pogotovo danas, je uistinu svjesno tih činjenica.
Morao sam to izdvojiti iako nema (direktne) veze s temom. Opet je "kriv" Tranzit i ponukao me na "filozofiju".

Vratimo se nazat Yamahi i ovoj temi. Odgovor na pitanje VUNIMRAV-a. Na sve postavke Styla koje se nalaze u MIX CONSOLI, možeš djelovati na dvije razine. Nazovimo ih tako. Možeš ih pohraniti u samu strukturu Styla ili ih pozvati iz Registracije. Konačni efekt na sound Styla će biti isti ali postoji razlika u načinu pohrane.

Recimo da na Bas gitari želiš namjestiti EQ HIGHT=10, a EQ LOW=-4. Odeš u MIX CONSOLE i podesiš spomenute postavke.

1. odeš u STYLE CREATOR i samo pospremiš Style sa SAVE. EQ postavke će se sada nalaziti u strukturi Styla.

ili

2. pohraniš promjenu EQ u neku od registracija. Style u sebi nema izmjene na EQ ali REGISTRACIJA ih postavlja na promjenjene vrijednosti

Ovo vrijedi i za sve ostale parametre koji se nalaze u MIX CONSOLI.

Citat:
I,koliko prvih 4 ili 5 grupa su za ritam?

Na koje grupe misliš?
casper je offline   Reply With Quote