Videti jedan post
Star 09.11.2013, 00:06   #276
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca
 
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Postovi: 467
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
Akordeonista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Tako je, moze da bude u svakoj traci bubanj i cuce se iako ga necemo videti u toj traci, upravo onako kako je vec objasnio kolega Tyros2! Mora da se radi softverski, ne moze na klavijaturi ali funkcionise bez problema. Jedina mana, ako se tako moze nazvati, je sto se te trake nece cuti ukoliko iskljucis dugme ACMP!
Citat:
Originalno postovano od Casper
@tyros2 - vidi vraga, zgurao si ti njega u CHD2, sad lijepo objasni čovjeku kako si to napravio i koja je upotrebna vrijednost istoga, ima li više smisla od drvene peći?

Casper, uz duzno postovanje prema tebi - ovaj put nisi u pravu! Ovakav sistem nije nikakva "drvena pec" jer nudi opciju da imamo zasebne trake za pojedine elemente bubnja. Sto se tice upotrebne vrednosti, na ovaj nacin mozemo da izdvojimo na poseban kanal recimo dobos, pa bas bubanj, Hi-Hat i sve ostale elemente bubnja koji su nam potrebni sto nam pruza mogucnost mesanja setova. Tako recimo, mozemo koristiti iz jednog seta dobos, iz drugog bas bubanj, itd... Samim tim je moguce izbeci prezasicenje Custom Drum banke (koja ionako nije prevelika)!
Licno ne koristim ovaj sistem rada iako uvidjam njegove prednosti, planiram da pocnem!
Akordeonista je offline   Reply With Quote