YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Yamaha (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tyros5 & YEM (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=30972)

romario 12.09.2018 17:31

Tyros5 & YEM
 
Kako se sejva svoje podatke iz tyros5 na usb ?Set recimo.style,voice,reg..

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

casper 12.09.2018 20:11

1 Privitaka
Staviš USB u Tyrosa i klikneš na gumb C - BACKUP.
BTW. identičan je postupak za sve Yamaha aranžere.

Tihotyros 12.09.2018 21:03

Hmm, ja kad sam tako napravio na Tyrosu 3 meni je napravio samo backup nekih postavki kao npr postavke vokalista.. a pravi backup sam radio pjeske ko i sad na Genosu, napravim mapu style, registracije, text, playlist itd.. i copy - paste..

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Dodato:
Meni se cini da Maria zanima kako da napravi backup iz YEM-a, da izveze cijeli set kao ppf file...

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

casper 12.09.2018 21:30

Zašto je ponekad potrebno pojedinačno prenositi podatke kod Tyrosa? Zato što se postupkom koji sam opisao ne radi i backup podataka koji se nalaze u RAM-u, HD-u ili USB-u. Međutim, sve što se nalazi u klavijaturi, tj. u USER memoriji, pohranjeno je u *.bup datoteku koja se automatski kreira nakon izrade "bekapiranja".

Kod Genosa nema potrebe raditi pojedinačno kopiranje jer u USER memoriju koja je velika 58GB može stati sve što je potrebno.



Nisam razumio na što je točno mislio @romario ali njegovo pitanje je odredilo moj odgovor koji je u ovom slučaju najprecizji i jedno mogući. :D


Javit će se on ubrzo da nam otkrije što ga uistinu muči. Jedino ako prije toga ne pronađe odgovor na nekom "profesionalnijem forumu". :p

romario 12.09.2018 21:46

Na to sam mislio casper...a i s drugima se forumima druzimo :)

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

casper 12.09.2018 21:49

Na što konkretno, ono što spominje @tihotyros ili ja?

romario 12.09.2018 21:51

Ono sto si ti odgovorio.Pitanje je jednostavno. A i odgovor :)
Znaci ja iz klavijature ne mogu dobiti pack?
Koji poslije ucitam u yem .
Kako bi ti rekao mega pack .

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

Tihotyros 12.09.2018 21:54

Pa to u Yemu napravis. To ti je ovo sto kazem da te zanima. U yamu napravis takav pack

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

romario 12.09.2018 21:57

Lijepo sam napisao sta me zanima .pročitaj jos jednom .
Casper odgovorio.

Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk

Tihotyros 12.09.2018 22:05

Bez ljutnje, ali i dalje mislim da se ne razumijemo. Ti kazes ne mozes napraviti "mega pack".. mozes, ali ga moras napravit u yem-u u koji ucitas sve.. semplove, style, svw sto god zelis. I izvezes ga van i dobijes jedan fajl kojo ti je cijeli beckup (ppf).. ja radim pjeske beckup stylea i texta i sl samo jer sam u yem ucitao samo semplove. Da sam ucitao sve nebi trebao pjeske.

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk
Dodato:
Ali ako ti kazes da ne moze onda dobro :)

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk


Trenutno vrijeme na Forumu 03:10

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org