PDA

Pokaži Full Verziju : Miichael Jackson je preminuo!!!


kabi
26.06.2009, 01:48
Miichael Jackson je preminuo danas imao je 50 godina,kako sam razumeo infrakt je imao... Nek mu je laka zemlja u onaj svet...

b.o.Y.c.h. ČK
26.06.2009, 01:55
Znam neke njegove stvari,no nisam ga previše slušao...Navodno da je sljedećeg mjeseca trebao zapošeti oproštajnu seriju koncerata...Neka počiva u miru.. :(

hajro
26.06.2009, 01:56
upravo sam procitao na slovenskom poratlu da je umro ,laka mu zemlja

Vule
26.06.2009, 02:01
Slava mu...bio je velika zvezda...:(

kabi
26.06.2009, 02:14
ja mislim da ce se on vise pamtiti nego elvis presley

jeftabgd
26.06.2009, 02:53
U svakom slucaju steta za muziku jer je bio dobar muzicar i apsolutni rekorder po broju prodatih ploca(Triler).Respect.Slava mu.

kabi
26.06.2009, 04:01
to jest...

grandia
26.06.2009, 06:38
slava mu!

momci ovo necete da mi verujete ....

doso ja na posao i palim kompu, pa radio itd., taman pesma od m.jackson ono "better world for u and me ...", ja reko da vidim sta ima novo na forumu ovde i sta vidim: prvi post: m. jackson je preminuo ... znaci moze ovde mnogo da se sazna i ako su negativne vesti ..:(

evo jos uvek pustaju njegove hitove .. black n´white ...

alen248
26.06.2009, 10:52
Bas mi je zao, on obiljezio moje djetinstvo! Neka pociva u miru!

jager
26.06.2009, 11:12
Uz njegove hitove sam odrastao...
R.I.P.

milanceshow
26.06.2009, 11:37
Nek mu je laka zemlja.Bio je velika zvezda!

Vule
26.06.2009, 11:59
http://www.youtube.com/watch?v=-tqYUTjQIc0



Neponovljivo...

kuki
26.06.2009, 15:04
Nek mu je laka zemlja...

makso68
26.06.2009, 15:15
Čovjek je bio genije,laka mu zemlja i Bog da mu dušu prosti....

mykeli
26.06.2009, 20:25
R.i.p :sad:

A samo sto nije poceo sa turnejom :sad:

Sejox
26.06.2009, 22:01
Planetarno popularna zvijezda.....covjek rodjen sa muzikom i smislom za ritam
i pokret....odlican muzicar....najtirazniji pjevac svijeta....ekscentrik....
multimilioner....malo cudnog nacina zivljenja,i raznih opsesija....u muzickom smislu prva liga....itd.
Steta,jer je otisao mlad....a ostavio je definitivno veliki trag u muzici.

I koja slucajnost-on je umro a trebao je poceti turneju,a i svjetski poznata
glumica Farah Foset (Farrah Fawcet) je takodje umrla a prije neki dan ju je zaprosio Rayan 0'Neal,takodjer glumac svjetskog glasa,a zive zajedno vec
vise decenija.
Ali zivot je takav-neko prije,neko kasnije....

kabi
26.06.2009, 23:40
Znam jedno,ime njegovo ima da se pamti i pamti...

munjabend
27.06.2009, 14:40
http://www.youtube.com/watch?v=-R643VksdxU
ovo bi trebali svi da znamo bio sam klinac kad sam gledao ovaj spot

caka012
28.06.2009, 22:15
O pokojnima sve najbolje.

Zato necu da dam svoje misljenje o njemu.

U svakom slucaju, neka mu je laka zemlja.

Alen P
28.06.2009, 23:21
Primjer djeci nikakav, osobnost nula, opsjednutost plastikom, pedofil, nastranac, hedonista.

Sad će pravi sud.

kljucko
14.07.2009, 08:10
Bio je legenda i mislim da su mediji od njega napravili cudaka,pedofila i sta vec ne..
Evo jedan audio snimak iz studija sa snimanja pjesme Billi Jean.
http://www.2shared.com/file/6684279/146acf9b/Michael_Jackson_sirovo.html

Vule
14.07.2009, 14:09
Romi iz Zemuna: Džekson nije mrtav! Nedelja, 12. jul 2009. 11:23



Ako je suditi po rečima meštana romskog naselja Vojni put na periferiji Zemuna, kralj popa Majkl Džekson nije umro.

Tvrde da je reč o svetskoj zaveri, da iza svega stoji mafija i da je želja da se sada papreno naplati sve što je u vezi s njim. Tako je, kažu, bilo i sa Elvisom Prislijem, Brus Lijem i drugim zvezdama, posle čije navodne smrti su mnogi profitirali.

"Svako ko kaže da je Džekson mrtav, bezočno laže!", tvrdi Leon Dženalimi, koga su novinari "Pressa" zatekli ispred podruma pića. "Sve su to izmislili oni što hoće da žive bez motike i bez rada. Znaju da će posle smrti sve vredeti mnogo više nego sada. Tako je bilo i sa Brus Lijem, pa se posle toga sve razjasnilo. Doduše, možda je do sada zaista i umro, ali tada sigurno nije".

Njega nije potresla vest o smrti američke zvezde, ali kaže da mu je žao svih koji „ridaju" zbog proslavljenog pevača.

"Dok naivni tuguju, Džekson se već sada negde kupa na plaži!", ubeđen je Dženalimi.

I dok na Vojnom putu još ima pristalica teorija zavere, većina ne sumnja da je njihov ljubimac zauvek otišao.

"Šta da vam kažem, strašno mi je žao", priča Elvis Alijević, momak koji je dobio ime po jednom drugom muzičkom velikanu. "Majkl je bio rođen za muziku, teško da će ga iko zameniti. Otac mi je pričao da je takva žalost bila samo za Elvisom Prislijem, možda i za Draganom Manceom kada se autom, tu kod nas, zakucao u nadvožnjak. A igrao je za Partizan! Naravno, tugujemo i za Majklom, a to se, uostalom, i vidi na svakom ćošku".

Slučajno ili ne, uski sokaci zemunske periferije na dan Džeksonove sahrane bili su tihi i prilično prazni. Nigde one uobičajene dečje larme, preglasne muzike, dovikivanja među komšijama...

"Prosto nisam mogao da verujem!", priča Denis Ajeti. "Imam satelitsku televiziju, menjam kanale i slušam: umro, pa umro! Niko bre da demantuje, da kažu da se šale, da kažu da je to ona kamera... Šta ćeš, takav je život! A bio je legenda, zvezda, ma kakva zvezda, bio je prava zvezdara!"

Denis ne veruje da uzrok smrti ima veze sa silnim operacijama, još manje da je Majkl želeo da postane belac.

"Majkl nikada nije rekao da to želi da bude!", uveren je Ajeti. "Svojim sam očima gledao kada ga čovek na televiziji pita koliko je imao plastičnih operacija na licu. A on lepo kaže da nije imao! Imao je samo probleme sa nekim pigmentima i zbog toga se operisao, a ne zato što je hteo da pobeli".

Njegov komšija, automehaničar Dejan, ne misli baš tako.

"Bio je crnac, a želeo je da bude belac. Bio je živ, a sada je mrtav - filozofski zaključuje majstor dok menja filter na kolima". Jedino što će se sada promeniti jeste to što će narednih godina ovo naselje dobiti na stotinu nove dece po imenu Džekson!






Bio nam je ko rođeni brat...

S njim se apsolutno slaže i Naser Milošević, koga je tragična vest zatekla na putu iz Nemačke, odakle je sa porodicom krenuo na odmor u Srbiju.

"Imao je silne milione, mogao je da živi kako hoće, a ne da se glupira i pretvara u ono što nije", ljuti se Naser. "Šta to znači? Kao da su belci po nečemu bolji? Naravno da nisu. Šta bi, recimo, sada svet rekao kada bih ja, na primer, poželeo da budem nekakav Eskim? Naravno da to ne ide".

Njegov sin Leon se ne ljuti na Majkla, ali priznaje da mu je izuzetno teško.

"Veoma sam potresen", kaže šesnaestogodišnji Leon. "Istina, nismo se poznavali, ali sam ga doživljavao kao rođenog brata. Niko neće moći da ga zameni".

Potresno je, kažu, bilo i u porodici Memedi. Ćerka Sibila je plakala, a njena majka Dibera kaže da je cela porodica zaprepašćena vešću.

"Bio je legenda u pevanju i igranju, kupovali smo njegove diskove, kasete i ploče", kaže Dibera. "Svima nam je žao, i mužu i meni, i svoj deci. Čak je i ovaj najmlađi, dvogodišnji Ermin, nešto osetio. Ceo dan nije hteo sisu, kao da je nešto primetio".

Nisu baš svi na Vojnom putu bili opterećeni vešću koja je 25. juna stigla iz Amerike.

"Nikada nisam previše mario za Džeksona, ali ga žalim onako toplo i ljudski", priznaje Mijat Selimi. "Krivo mi je što sve te naše zvezde polako nestaju, plašim se da bi i mom ljubimcu, Kristijanu Ronaldu, moglo nešto da se desi. Jeste, nije pevač, al' igra kao bog! Pa, ne bi ga Real onoliko platio. Dobro, sad će i Majklu da skoči cena, sad kad je umro. Poskupeće i njegove ploče, kola, stvari... Sve će to sada da košta milione..."

Tako i biti. Majkl je umro, ali će mit o njemu nastaviti da živi. Što bi rekli partizanovci, otiš‘o si Dragane, ostala je tuga.

"Majkl Džekson je idol Roma upravo zato što ga doživljavaju kao svojeg", tvrdi psiholog Zoran Đurić. "On je za njih malo Ciganče koje je doseglo do zvezda, čime je ispunilo i njihov san. Činjenica je da su Romi siromašni, uniženi, da žive težak život, pa ne čudi kada neko ostvari uspeh da ga odmah i prisvoje. Uostalom, baš kao što su Srbi zaluđeni Novakom, Anom, Jelenom i drugim teniserima. I mi smo mali, siromašni, marginalizovani, pa se preko njih dičimo i celom svetu nešto 'pokazujemo'. Prosto, reč je o kompleksu niže vrednosti.


Top pet romskih heroja

1. Brus Li (1940-1973), majstor borilačkih veština, filozof i glumac. Najzaslužniji što se mit o drevnim istočnjačkim veštinama proširio celim svetom. Njegova smrt i danas izaziva brojne kontroverze, pogotovu posle tragične smrti i njegovog sina, Brendona Lija.

2. Sandokan, najpopularniji filmski lik sedamdesetih godina prošlog veka. Lik narodnog junaka iz doba britanske kolonizacije Indije tumačio je Kabir Bedi (1946), koga su mnogi nazivali i indijskim Čakom Norisom.

3. Maradona (1960), slavni argentinski fudbaler. Sa Brazilcem Peleom podelio je titulu najboljeg svetskog fudbalera 20. veka. Osim nastupa za reprezentaciju, igrao je za Barselonu i Napoli, a karijeru su mu obeležili i brojni skandali, ponajviše zbog kokaina.

4. Tarzan, izmišljeni lik iz knjiga, stripova i filmova, kog je stvorio Edgar Rajs Berouz. Na filmskom platnu ga je najčešće tumačio Džoni Vajsmiler (1904-1984). Tokom sportske karijere osvojio je pet olimpijskih zlata u plivanju, ali se proslavio tumačeći Tarzanov lik.

5. Majkl Džekson (1958-2009), američki pop pevač, jedna od najvećih planetarnih zvezda. Osvojio je 13 nagrada Gremi, dva puta je uvršćen u „Rokenrol kuću slavnih" i upisan u Ginisovu knjigu rekorda kao najuspešniji zabavljač svih vremena.



P.S. Mislim da sa ovog spiska treba izbaciti Maradonu i Tarzana a ubaciti Zvonka Demirovića i Ćortana...:lol:

tesla
14.07.2009, 14:18
=))=)) al se slatko nasmeja.......

Burli
15.07.2009, 13:58
Potresno je, kažu, bilo i u porodici Memedi. Ćerka Sibila je plakala, a njena majka Dibera kaže da je cela porodica zaprepašćena vešću.

"Bio je legenda u pevanju i igranju, kupovali smo njegove diskove, kasete i ploče", kaže Dibera. "Svima nam je žao, i mužu i meni, i svoj deci. Čak je i ovaj najmlađi, dvogodišnji Ermin, nešto osetio. Ceo dan nije hteo sisu, kao da je nešto primetio".


"

Diberu for presidenticu!!!

Vule
15.07.2009, 14:31
:lol:

Kakva tragedija...ostade dete bez sisu ceo dan...=))

jeftabgd
16.07.2009, 00:24
Ma znao sam da nije umro.=))

milanceshow
16.07.2009, 01:04
Sumnjalo se da nije nije umro,ali price ovih ljudi potvrdjuju neke stvari..........:D

Vule
16.07.2009, 02:31
Ključni svedok u celoj priči je Leon Dženalimi...B-)

milanceshow
16.07.2009, 02:37
Znao sam ja da postoji svedok.......
Videcemo sta je epilog cele price,ali se iskreno nadam da je i Majkl kao i Elvis otiso na svoju rodnu planetu kao sto neki tvrde......
Jer ipak.......Elvis je vanzemaljac........kako neki tvrde.......:D

Vule
16.07.2009, 02:41
Al' me definitivno najviše zabolelo kad sam pročitao da DVOGODIŠNJI Ermin ceo dan nije hteo da sisa...strašno...a možda je mislio da sisa do punoletstva pa ga ovo potreslo i odustao je...:-O

hajro
16.07.2009, 02:56
he Majkl DZeson je ziv ali na nebu jer se amerikancima vec pojavio u svome obliku na nebu i on ih gleda sada kako oni tuguju za njim.video snimak je vec na youtube postavljen,oni ga vide u svakoj prilici i mozda mozdaaaa ga i vrate medju zive hehehe.

ROBOT
16.07.2009, 12:15
http://www.youtube.com/watch?v=Z9DGyl-dxp4&feature=related

grandia
16.07.2009, 13:03
na prvom mestu brus lee ... a?

pa znam ja zasto se plasim beograda ... =))

ako imam sansu da dodjem na yu-midi-skup, moram pre toga malo da treniram neki judo a za vozace u centar ce mi treba pajser ... tako stoji u nekom turistickom vodniku za posetu beograda ...:D