Pokaži Full Verziju : g 70 slaganje i grupisanje performansa
kao sto kaze naslov ...da li neko zna kako da napravim grupe sa ritmovima....npr..zabavne,narodne,pop,rok....na foru music asistenta samo da ih stavim po kategorijama...pozzzzz
Ja ti predlažem da ispred svakog ritma u useru staviš odgovarajuće slovo npr. :
-za pop ritmove staviš slovo P:ime ritma ili pjesme,ako je namjenski;
-za rock ritmove staviš slovo R :..............................................;
-za narodne ritmove slovo N :................................................. .;
Tako će ti se svi grupisati,jer usr ih reda po abecednom redu ili po brojevima.Pozdrav!
kad udjes u style finder upisi pod genre(zanr)sta je narodna,pop,rok itd... I slozi ih da ti izlista po zanru.pozdrav
ljudi,a koliko moze pesama da se stavi u music assistant u G70? jel ima neko ogranicenje ili mozes da rokas koliko god hoces pesama?
Minicevac
17.08.2009, 10:19
Mislim da moze onoliko koliko ima interne memorije...u tom slucaju mnogo mesta!
ajd raspali neki broj...otprilke...znaci nemam predstavu kolko je to...500,1000,5000,10000?
Minicevac
17.08.2009, 18:45
Ja u svog Rolanda E50 imam oko 400 a moze jos mnogo,mnogo na hiljade!
e to bre...nista buraz,hvala!
mozes da stavis koliko hoces u music assistent jedan fajl takav zauzima samo 1KB ,a ritmove mozes grupisati na vise nacina kad udjes u style pa gore na opciju index ili da ubacis ritmove da ti budu na dugmicima gde stoje fabricki ritmovi pa mozes tu da ih postavis tu
ok,hvala vam obojici...imam jedan g70 sad na testiranju pa razmisljam da ga uzmem...dobro ovo prosirenje za bubanj u pm,ko bubnjara da imam u stanu :D
pa ako si mislio na koji model,stvarno ne znam sta je unutra...
Medino, zar ovo proširenje za bubanj zaista tako dobro izlazi na kutije i pojačala? ja imam G 1000 i G 800 i imam malo glasniji bubanj, i isto tako se dobro čuje. Ali neznam šta znači u biti proširenje za bubanj, mada sam mnogo o tome čitao ovde na forumu. Ja sad koristi moji dve kljavi, pa bubnji sa obe kljave sviraju zajedno, prilično dobro mi zvuči to, puno i masno izlazi zvuk....
Megane, ako medino u G70 ima Srx-01, odnosno Drums proširenje, daleko je to svetlosnim godinama od onoga što može izaći iz G1000 i G800. Naročito na ozvučenju se vidi prednost proširenja i još jedna jako velika prednost tog proširenja je što njegovom upotrebom i ostali instrumenti u ritmu nekako "ožive", kao da se napravi više prostora u samom ritmu.
Da li G 70 može i na midi file da stavi ovo proširenje za bubanj ili samo na ritmove? i da li G 70 bolje zvuči na bubnju od Korg PA 3 x Musikant? Hvala na odgovoru, Pozdrav.
Da, može i na midi fajlove kao i na ritmove bez problema. Što se tiče poređenja, stvar ukusa, SRX-01 proširenje zvuči jako moćno, ali Pa3x sa svim mogućim efektima i kvalitetnim semplovima ima mogućnosti da zvuči mnogo više šarenoliko, a po meni i kvalitetnije.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.