Pokaži Full Verziju : pa-800-not enough RAM for PCM
Problem sa pa-800 nece da memorise sempel stalno pokazuje da nema memorije iako ga formatiram on opet pokazuje isto desava li se kome na pa-800 ,probao sam isti sempel ubaciti na pa-2x i on normalno upise u memoriju ,set normalno ucita ali koji god sempel pokusam poslie da ubacim on opet pokazuje da nema mjesta na ram memoriji
stamenmeteor
02.06.2009, 04:50
ja sam imao taj problem... nisam siguran jer sam prodao pa800 al svi su mi rekli i ovde na sajtu da ram samo sto nije crko pa sam ga zato prodao ..inace sve je radilo kako treba samo sto nema mesta u ramu iako ima mesto jos dvadesetak megabajta.... moze da se desei da ce vrlo brzo da ti crkne ram....
Vidi ima samo dve varijante,ili nisi dobro formatirao pa su ti ostali prethodni semplovi i stvarno nemas mesta,ili ti polako RAM ide u penziju.
Marko_kraljevic
02.06.2009, 10:27
mozda si samo formatirao ssd-user memoriju koja je 20MB,a onu koja je za semplove nisi(64mb) idi u sound mod,record,pa delete all sample&multisamle&drum sample..
sve sam probao normalno izbrisao sve semplove i multisemplove ali nista najvjerovatnije ide memorija posto sintesajzer imam oko dvije ipo godine a koji je kvalitet i to je dosta ipak svima hvala.
Evo i moj kolega se zali da mu pokazuje memorija 0 a ima mesta i sve radi kako treba!Ccc...kakvu je kakicu pojeo Korg sa tim stvarima kod te klaviajture,bruka!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.