Pokaži Full Verziju : Najjaci mix na svetu...
yamahapassion
25.05.2009, 12:39
Pazite ovaj mix.... odusevio sam se :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=fo6f-WSiK7I
zsimonovic
25.05.2009, 12:58
Hahahahahahaha
b.o.Y.c.h. ČK
25.05.2009, 13:06
Dobar je... :D , al nije jedini... I ja iz "mađžarskog plesa br.5" napravim rumbicu, kolce pa nek si misle
zsimonovic
25.05.2009, 13:56
Ma ovaj deo sa klavirom je najkriminalniji. :) :) :)
bokivelik
25.05.2009, 16:15
super ideja odusevljen sam!
milanceshow
25.05.2009, 16:40
Jel skinuo neko audio snimak pa da mi posalje.....:D:D ali ne RIP za videa ,nego original audio snimak.....
Dobro je zamisljeno......
svaka cast! ovaj video ide na moje favorite kad hocu da zezam malo svabe!
ovo bi trebalo poslati nekom professoru na konservatorium u becu pa da pocrvene od inata!:lol:
rekli bi odmah: "das ist eine blasfemie!" :lol:
blatusan
25.05.2009, 22:30
Hehe! Mocna ideja...
b.o.Y.c.h. ČK
25.05.2009, 22:31
Meni je samo žao što se valceri ne mogu svirat u stilu rumbe ili dvojke...pogovoto na lijepom plavom dunavu i slični... :D
to ti je klasika,moze svakako hahaha.ma super je
=))=)) ovo je Vrrr...
Mi smo Turski mars svirali u rumbi pre mnooogo godini, bila srpska svadba, al bili i neki Romi, tacnije Cergari gde su culi izvesnu melodiju...
Dodje mi covek pa na uvce onako, jel znate ljudi ono tidididiiiii, tidididiiii...:lol:
da nije reko Tiko tiko, jer vidim svi u nekim lancima, i kravatam, prstenjima jedini na svadbi, pa sam pomislio da su neki od "onih", hahaha...
Oni to culi u Austiji od Acu Cergara, pa bi voleli da i na svadbi cuju...
i na pauzi se mi razumemo da je Turski mars, leleleeeee...kad je bubnjar udario po timpanima, pa sve u mesanje....i odsvirasmo to ko da smo ga vezbali dan-noc...
Tada za turski mars smo dobili od tog tipa 700 maraka nemackih, naravno svirano je nekoliko puta, pa su kasnije i mladenci narucivali...=))
b.o.Y.c.h. ČK
25.05.2009, 23:51
uh...700Dm??ne bi ja dao vama ništa za te vaše mućke...:D :D
Ako se svaki instrument fino uklopi,naravno to onda zvuči i bolje od originala :)
Dobra fora,svidja mi se.;)
Do jaja. Skinuo sam sad video ima da snimim muziku d apustam u kolima. Mnogo mi se svidja.
Genijalno!Odlicna fora!!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.