Pokaži Full Verziju : "Svinjski grip i uticaj epidemije(ne dao Bog) na tezge???
drmitavet
07.05.2009, 18:15
Sta mislite sta bi se desilo da se, ne daj Boze,pojavi neki slucaj "svinjeceg" gripa u zemlji.Dal bi se klalo,svadbarilo,izlazilo u kafice,dal bi se odlagala krstenja,ispracaji ili ne? Il bi bilo ono:"Ma ko ga bre j...!!!":confused:
EmirTotic
07.05.2009, 18:19
Ma to je po mom misljenju namerno uradjeno. Bioloski rat. Ne treba se cimati... ;)
milanceshow
07.05.2009, 18:26
Svinje su najebale......:D
jeftabgd
07.05.2009, 18:40
Ma nas narod to ne zarezuje ni 2%.I kad je bio pticiji grip evo kako je bilo....
http://www.youtube.com/watch?v=lzXvYadFoVU
Zabole me za svinje i Sidu da dobiju cu ih jedem,a ne jebem,kad ih ispeces dobro nemu tu filozofije.
Malo si zakasnio druze, nije to vise aktuelno, ispalo da je opasnija obicna sezonska gripa od ove tzv "Nove gripe"
bila mi juce slava,pa drugi dan slave...pre neki dan rodjendan pa 1. maj pa jbt ako sad ne dobijem svinjski grip kad cu?=))=))=))
milanceshow
07.05.2009, 18:52
Ja sam cuo da se taj grip dobija kada imas seksualne odnose sa svinjom,a mozda i gresim....
drmitavet
07.05.2009, 19:01
Zato preporucujem ovcu...he,he...
Znaci, ovca i na stolu i u krevetu... Ako nas ove zene procitaju, tuzice nas za uvredu casti
koze su najsigurnije za deranje
Misliš - najmanje se deru kad ih...
ili im se najlakse dere koža?
drmitavet
08.05.2009, 00:07
Kazu i za rodu da je opaka...ha,ha...
milanche007
08.05.2009, 00:22
kakav svinjski grip to je tirhinela,nego oni plase narod.svince pojelo pacova(staraca) i otrovalo se.posle ga neko zaklao i pojeo i eto...
Koliko sam čuo na vijestima,to svinjsko (zaraženo) meso kad se ispeče ili kuha da se ta bakterija uništi i slobdno se jede,da se samo ljudski može prenjet (slina,dodir)...tako dok skinem svinju sa ražnja ima da ju srustim za 10 min :D
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.