PDA

Pokaži Full Verziju : K2000 ne rade efekti????!!!!


Milivoj
05.05.2009, 14:03
Zna li ko zbog cega ne rade efekti???

mojkarma
05.05.2009, 14:29
Ako uopće ne rade, ma što ti radio u parametrima, onda je velika vjerojatnost da je otišao efekt procesor u klavijaturi. Radi se o digitechovom čipu i koliko mi je poznato, to se dosta često događa. Ipak je k2000 prilično stara mašina.
Nisam baš siguran koliko se popravak isplati i da li je uopće moguće nabaviti zamjenski čip. O tome ti više može reći netko tko to servisira, ali cijena bi mogla biti i paprena.
Ako si baš emocionalno vezan za k2000, rješenje je nabavka nekakvog vanjskog multi-efektprocesora pa da ti kljava ide u vanjski efekt i onda na razglas.

zmijoslav
16.11.2010, 11:38
ne mora da znaci, mozda mu je OS pobrljavio, najeftinija varijanta je da preinstalira OS ili eventualno ako to nije niakd radio da nadogradi svoj OS!, a postoji i opcija da ako prvi put radi sa klavijaturom da je u globalnom podesavanju iskljucio efekte!
Dodato:
posto vidim dami moderator preti zbog pruzene informacije coveku samo da se zahvalim ljudima koji pruzaju svoju pomoc drugima, a ovom clanu jedino mogu pomoci tako sto cu mu dati link gde moze skinuti svoj OS i probati da li posle toga rade efekti!
http://www.kurzweilmusicsystems.com/Product.php?product=148

mojkarma
16.11.2010, 14:28
@zmijoslav

Mislim da nije problem u pružanju pomoći nekom članu, ali da si pogledao kad je post napisan, vidio bi da odgovaraš na upit koji je star godinu i pola. S tim da se postavljač pitanja nije niti javio odn. udostojao javiti da li je li nije riješio problem.
Nema smisla odgovoarati na tako stare postove.

Ace
16.11.2010, 15:08
Zna kolega @zmijoslav dobro zasto je dobijao opomene i zasto je banovan, ovo mu je samo jos jedan pokusaj da stvori neki nered po foruma .... a toliko ih je vec stvorio sa jedan dan clanstvo, da covek pomisli da je dosao da narusi red ovog foruma a pored to podelio je i brdo toga bezkorisne i netacne informacije koji su uklonjeni kako sto ce i preostali njegovi postovi biti.

baks
10.02.2011, 21:34
Zna li ko zbog cega ne rade efekti???

To se ljudima često zna dogodit,koliko sam ja čuo stvar je u nekim čipovima,ima netko u Zagrebu ko je to popravljao!Ako te zanima mogu ti pronači broj!