Pokaži Full Verziju : korg PA500 Ikorg PA800
Dali moze pA500 DA CITA RITMOVE OD PA800 I JELI ISTI POSTUPAK UBACIVANJA.
MOLIM ODGOVOR AKO NEKO ZNA TREBAM DA SE ODLUCIM DALI DA UZMEM PA500
ZA ONE KOJI IMAJU PA800 NEMORATE GOVORITI DA JE PA800 BOLJI I DA NJEGA KUPIM JEDVA SAM SAKUPIO I ZA PA 500 ZNAM DA JE PA 8 STOTINA PUNO BOLJI.
Kolega o tome je vec pisano....pisano....pisano.....tako da je suvisno pisati se jos....evo ja ti kazem: korg pa500 moze da cita ritmove sa svih pa ali da ni su radjene sa semplovima...znaci ako je ritam uradjen sa fabrickih boja ok ali ako ima semplove nece moci...P.S: i pre nego sto postiras proveri karakteristike koje imaju sajzeri koi uporedjujes...imas na oficijalni sajt....puno pozdrav
Znam kolega i neuporedzujem ja ove dvije klavijature zna i baba jana koja je bolja al mi izletila povoljno pa500 za 1000eura u radnji (demo model)pa odo sutra da je kupim samo ima jedna zato mi je trebo brz odgovor'
Hvala u svakom slucaju.
zsimonovic
01.05.2009, 20:31
oze i pa500 da se namesti da dobro radi iako nema semplove.oze da cita ritmove i boje sa svih pa klavijatura samo ako ne vuku semplove posto pa500 ne prima semplove i nemoj ucitavati global sa drugih pa klavijatura.Pozdrav!
hamso . pogledaj bolje ,čini mi se da ima jeftinije
Vidi Pa500 moze mrak da se namesti,tu nema price,za te pare je odlicna sprava.
Moze kao sto su drugari kolege rekli da cita sve stylove koji ne vuku semplove, vec koji su uradjeni sa bojama, a sto se tice ritmova kao ritmova na korgu, bilo da je to pa 500, pa 50, pa 60 ili pa 800, dokle god su boje u pitanju, fuknckionishe...
ja sam svoj platio 1000 evra sa GEWA 25 mm tasnom, i 18 meseci garancije...
dodushe vise sam neko ko svira klavir, i voli akustiku, ali eto kupih sebi za dusu i igranje pa500, i sa setom za pa500 sa ovog sajta sam nabudzio mashinicu radi kao satic, :))) ima super boja, plus super ritmova, moze za valcer, moze rock and rolll, a moze i juzni vetar:)))
:)
Mare
Znam kolega i neuporedzujem ja ove dvije klavijature zna i baba jana koja je bolja al mi izletila povoljno pa500 za 1000eura u radnji (demo model)pa odo sutra da je kupim samo ima jedna zato mi je trebo brz odgovor'
Hvala u svakom slucaju.
druze pogledaj malo bolje ima u banjaluci,sad necu da reklamiram prodavnicu ali dosta ljudi zna koja je,imas na popustu za 1777 km PA 500 ako si vec odlucio da je kupujes...pozdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.