Pokaži Full Verziju : Sustain pedala!
Planiram sebi da nabavim sustain pedalu , i hteo sam samo da pitam koju da kupim i koliko to otprilike kosta! Potrebna mi je za vezbanje i nista vise. Sviram Roland G-800!
Yamaha Fc5,oko 1800 din je a odradi posao,e sad ako ti treba po obliku kao na klaviru onda ti trebaju ozbiljnije pedale.
ne treba mi nista specijalno ,samo za vezbanje! Uzecu u obzir tvoj odgovor! hvala
Zdravo.
Cene se krecu od 15-35 €ura u trgovini
Yamahin fc5 kosta 15€ a ovaj drugi ,na oko malo ozbiljniji 33€
Pozdrav
Pozdrav drugari...Da se nadovezem samo na post,pa da pitam i ja nesto u vezi pedala...Ja bih uzeo Volume pedalu,znaci ne treba mi nista drugo,samo volume pedala...Jel postoji takva pedala koja samo to radi,bez drugih opcija,i ako ima takve,sta mi preporucujete,i koja je cena?Hvala i pozz
Ovaj model Yamaha FC7 mozes koristiti za Volumen ili tempo pa i za Wah wah efekat . (U zavisnosti od klavijature) Kosta maximalno 45Eura
Pozdrav
Ok hvala na odgovoru...Pozz
I meni treba sustain pedala za roland g1000, naso sam neku u Skymusic Korg PS-1 kosta oko 3000din pa rekoh da vas pitam dal bi se uklopila na g1000?? ili mi preporucite neku drugu, al necu one od 15 evra vec nesto malo ozbiljnije! pozz
Boss DP-10...damper pedala...po meni najkvalitetnije uradjena
e ovo mi se itekako svidja, ali kolko ovo kosta i gde moze da se nadje? pozzz
Mislim da je oko 30-tak eura...a imaš reklamni link na početnoj strani,to su zastupnici za BOSS i Roland,kod njih je najpovoljnije
Samo 30evra :confused: ja sam ocekivao da je mnogo skuplja. Hvala puno
Dodato:
naso sam, 40evra kosta i narucicu je najverovatnije....
nikoboy15
05.04.2017, 09:49
Jel tko radio sa M-Audio SP2 sustain pedalom ? Treba mi za vjezbanje kod kuce, nista specijalno.
Jel tko radio sa M-Audio SP2 sustain pedalom ? Treba mi za vjezbanje kod kuce, nista specijalno.
Ja imam ovu vidim da su slicne izgledom.Kupljena preko eBaya oko 15-20USD kostala, a radi sasvim
dobro
https://s24.postimg.org/86zr3m1px/IMG_1978.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
beronjan
05.04.2017, 14:40
Ja ih koristim i odlicne su! Imam par komada, izdrzljive su, dobre pod nogom, jedina mana im je kabel. Ja sam na mojima zamenio kablove i nemam problema. Mada, za vezbanje kod kuce bice ti dobar i taj njihov fabricki. U svakom slucaju, dobra pedala :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.