Pokaži Full Verziju : razni ritmovi
pa1x pro elite
26.04.2009, 19:59
pozz kolege na forumu. treba mi nekih ritmova za pa 80 . većinom svatovski ali i neki razni . evo popis koji su mi najpotrebniji:
1.estam
2.7/8
3.9/8
4.siratki
5.begin orije..
6.sa-sa
7.rumba orije..
8.rock balad malo bolje izrade
9.begin
10.16 beat
11.dance
12.pop rock
13.country
14.pop neki ritam
15.2/4
16.rock malo bolji .
to bi bilo sve . ako neko ima vremena nek to sve lijepo sredi i nek postavi u download sekciju. tako da i ostali mogu koristiti ove ritmove za manje svatovske svirke . hvala
mladenkom
26.04.2009, 20:26
brale pa to imas u svakom setu u downloadu..
pa1x pro elite
26.04.2009, 21:02
znam ali trebo bi cijeli dan tražit. lakše je vama koji imate te setove zapakirane u jedan stavit u download nego meni koji moram vadit ritmove pa ih onda raspoređivat. ako nebude nista onda cu morat sam.
Kolega....najlakše je žicat ;)
hahahhaha moras se malo trudit
Zagrij malo stolicu druze.Imas sve u download.
Vidi kada trazis setove pogledaj broj downloada i komentare to ce ti olaksati posao,a od setova za koje znam da su ok postavili su ROKI,SAPKo,Artist.set i jos mnogo pa sto kazu zagrej malo stolicu.
pa1x pro elite
26.04.2009, 22:43
naso sam vecinu ritmova ali mi fali ovaj 2/4 . barem mi je covjek rekao da za neke pjesme treba taj ritam.
A sta mislis da neko drugi odsvira i zu svadbu sto imas?:D
Potrudi se malo,niko ti ne moze bolje srediti klavijaturu po tvom ukusu do tebe.
2/4? Pa toga ima na tonu.Dvojka,estam,2/4,to ti je isto.
@ Pa1X Pro Elite
:mad:
Sunce li ti ljeno. Znao si kao početnik forumacije nabit preko 150 downloada, a teško ti je pogledat što si skinuo. :mad:
Nevjerojatno :-O. Mislim da je vrijeme da za ovakve gotovane počnem u setove stavljat viruse.
Ovdje svaki set ima najmanje 75 % materijala što tražiš. I uz pola sata posla imaš cakup-pakum sve složeno. Najbolje da ti dam dđaba materijal i da ti sve još džabe raspakiram i posložim po željama.
Čuvaj se ! Trenutno si jedan od najdražih novajlija na "nišanu" za ban !
Slažem se sa sherifom Kreshom.Pa mi više nemamo kičmu od pravljenja ritmova,boja i setova,a ti bi da ti i posložimo sve.Napiši nam i brojeve usera i performansa,pod kojima hoćeš da bude poslagano.Prijatelju,ljenost je jedna od najgorih ljudskih osobina,potrudi se da je,što prije eliminišeš.Ovo ti je moj,najdobronamjerniji,savjet.Pozdravljam te!
nema tu muzicara idi ti jarane bavi se necim drugim
matejas87
27.04.2009, 12:35
kollega pa sta oces da dobijes sve na gotovinu sedi malo i zagreji stolicu da vidis kako je a ne samo dajte a trebas i sam odluciti koji ces rimat
pazi druze koliko sam ja skuzio i ja sam novi to ljudi nevole ovdje kad trazis nesto pogotovo ono sto mozes nac sam ,a najbolje ako napravis sam nesto ja mislim da svaka klavijatura ima neke ritmove u sebi samo ih malo popravis i gotovo,a najbolje je nesto kad covjek napravi sam i niko drugi nema tako nesto i ja sam na pocetku skidao odavdje ritmove i nisu mi nesto posebno za moju klavijaturu pa se trudim da mod svoih nesti sredim jel je orginalnije poz
Zeljko
Aaaauuuuuuuuuuuuuuu..................
što ste vi strogi!!!!!!!
Hebiga, ja mislio isto nešto tražit, bogami sad više odustajem.:D
Dobar je strah ko ga ima!=))
b.o.Y.c.h. ČK
27.04.2009, 13:36
ma dajte ljudi šta ste takvi...Sredite to dečku sve lepo posložite i stavite u download sekciju da i drugi mogu da koriste hahahaha :) :) ...sheriff rasturio si,slažem se s tobom!
hazir_71
27.04.2009, 14:30
cccccc...svasta....eto ja bih pa 800 da mi neko pokloni al da bude nabrijan i sredjen....mislim vama je lakse...nego meni..... ako vec ispunjavamo zelje...ovo je jaaooo bozeee....
nermin94
29.04.2009, 00:24
Buraz skini Neeraa.SET to je moj set sa Pa 50 ima stvarno svega.A što ne mogneš naći u mom setu malo se potrudi, potrazi.Pozzzzz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.