Pokaži Full Verziju : Pomoc, opada jacina ritma
EmirTotic
20.04.2009, 22:10
Imam stariju Yamahu i svi ritmovi mi rade OK. Medjutim, konvertovao sam jedan ritam sa Rolanda E50 i radi normalno samo sto ponekad na trenutak se stisa ritam. Mislio sam da je napon u pitanju, ali to mi se desava samo na tom ritmu. Utisao sam ga, ali opet se isto desi (kao da potone na sekund). Da li je neko imao slican problem? :confused:
Marko_kraljevic
20.04.2009, 22:19
verovatno je ostala na nekom tracku midi control informacija(npr za jacinu) CC#...pokusaj edit da vidis koje su informacije osim nota na odredjenoj varijacijili ili gde ti se desava promena jacine
Koja Yamaha? Ako je ritam prenatrpan instrumentima, onda je moguce da je do polifonije.
EmirTotic
20.04.2009, 22:22
U pitanju je Yamaha PSR 350... To su one starije malo...
Stisao sam sve u Style Works (style editor) i uklonio neke instrumente, ali opet se isto desava.
@Marko Kraljevic
Gde to mogu da pogledam? Na klavijaturi nemam editovanje ritma jer je stara.
Bice pre, shto marco kaze, da se zahteva veca polifonija nego shto je tvoj instrument ima...
Imao sam spravu pre jedno 6-7 godina,i sto se tice ritmova isto sam mucio muku,jel stalno nesto nije valjalo,na kraju sam napravio sam par osnovnih ritmova i sa tim vezbao.Psr 350 ima max. 32 tona polyfonije,sto je sasvim dovoljno,pre ce biti da ti u nekom tracku ima neki layer koji ti pravi to,probaj da procackas po Stylework-u.Koji je to ritam,ostavi mi mail da PP da ti posaljem imam dosta ritmova za tu yamahu.pozz
EmirTotic
20.04.2009, 22:57
To se desava na B varijaciji na kontri bubnja i desava se kada hocu da sviram desnom rukom uz ritam. Tako da bi trebalo da je polifonija u pitanju. Hvala svima na pomoci.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.