marco
28.05.2006, 12:16
POstavio sam ovo pitanje na yumidi.com forumu
Da li neko mozda ima resenje za ovaj, mene ne resiv problem. Dobio sam jedan ritam (7/8) Kada ga ubacim u klavijaturu i pustim, dobos je malo prigusen. Bubanj je nasetovan na live st. kit. Ali kada promenim na bilo koji drugi set bubnjeva, a zatim vratim na onaj na kom je vec bilo (live st. kit) dobos se izostri i pojaca. Probao sam da u editoru promenim set bubnjebva. Sve privremeno zvuci ok, ali kad zapamtim opet isto. Pokusavao sam i da pojacam jacinu udarca dobosa, ali nije pomoglo. Izludeo sam. Ako neko zeli poslacu mu ritam pa moze da proba i kod sebe. Hvala unapred.
Dobio sam ovaj odgovor:
Radi se o SysEx podacima koji su upisani u zaglavlju Style-a
a pomocu kojih je data naredba u vezi sa Filter CutOf za taj
dobos. Ovi podaci se daju editirati ali samo pomocu specijalnih
programa i uz detaljno poznavanje XG SysEx sustava.
Odgovorio mi je zlatko, i prepravio mi taj ritam.
Mene sad interesije, zna li neko koji se program za obradu tih CutOf filtera koristi.
Da li neko mozda ima resenje za ovaj, mene ne resiv problem. Dobio sam jedan ritam (7/8) Kada ga ubacim u klavijaturu i pustim, dobos je malo prigusen. Bubanj je nasetovan na live st. kit. Ali kada promenim na bilo koji drugi set bubnjeva, a zatim vratim na onaj na kom je vec bilo (live st. kit) dobos se izostri i pojaca. Probao sam da u editoru promenim set bubnjebva. Sve privremeno zvuci ok, ali kad zapamtim opet isto. Pokusavao sam i da pojacam jacinu udarca dobosa, ali nije pomoglo. Izludeo sam. Ako neko zeli poslacu mu ritam pa moze da proba i kod sebe. Hvala unapred.
Dobio sam ovaj odgovor:
Radi se o SysEx podacima koji su upisani u zaglavlju Style-a
a pomocu kojih je data naredba u vezi sa Filter CutOf za taj
dobos. Ovi podaci se daju editirati ali samo pomocu specijalnih
programa i uz detaljno poznavanje XG SysEx sustava.
Odgovorio mi je zlatko, i prepravio mi taj ritam.
Mene sad interesije, zna li neko koji se program za obradu tih CutOf filtera koristi.