Pokaži Full Verziju : Plasticne kapice
blackman
07.04.2009, 08:50
Gdje mogu naci plasticne kapice za potenciometre zaPM1000 model 2x500 i klizne i okrugle i za ekvilajzer znaci sve komplet sve sam odkuho ko supu kad pravis sad se svi izoblicili ako neko zna gdje se mogu obratit hvala
Probaj da malo jace da netegnes i opustice se osim ako nisi kuvao k'o pasulj :)) Vremenom se rasire ali sve zavisi koliko si dugo drzao u kljucaloj vodi.Evo ti broj ovlascenog dynacord servisera za Srbiju pa zovi njega,verovatno ima toga jer dobija sve original Dynacord delove direkt od proizvodjaca!
0637760863 Dragan Markovic,servis EV
Dragan iz Kragujevca, ima sve te komponente, inace radi i servis zvucnika, pojacala itd. Nisam siguran za prezime ali moguce da je to isti koga ti je Marco7 preporucio. Mozes da pozoves i ITC (u Svilajncu, ima i u Kragujevcu, mislim i u Nisu, vidi gde ti je najblize) i oni imaju kapice za potenciometre, nije to neka mustra, to su standardizovane dimenzije.
verovatno ces naci u ITC-u ali nece biti isti skroz kao stari ali ce biti dobra improvizacija;)
blackman
07.04.2009, 19:00
imas li neki kontakt broj od itc
blackman zovi dragana nemoj se krpiti,stavi original potenciometre jer ti je ista cena kao ITC a mozda i jeftinije i plus su ti originalni potenciomteri i klizaci i plus povoljno jer kod ITC je kopija,nisu original provereno pricam!
ma da u ITC-u ako kupis nema sanse da ti bude isti kao orginal....imas na netu br. svih itc-ovih radnji
blackman
07.04.2009, 19:10
U pravu si MARKO zvat cu Dragana kontaktiro sam B.LUKU neznam dali smijem pisat koja radnja ali zna se koja hose 300eura za komplet to su samo plastike
Ma da bre,covek je ovlasceni serviser EV i DYNACORD i kod njega je sve provereno i iz prve ruke!Vec dugi niz godina za svaki kvar oko opreme javljam se samo njemu jer je postenjacina,nece da manipulise i da zajebava nego odlicno odradi i korektno naplati svoje usluge!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.