PDA

Pokaži Full Verziju : Nepotrebna zastarjela pitanja i odgovori na stare teme


dalabu
27.03.2009, 20:28
Neznam gdje bih stavio ovu konstataciju da je tako nazovem,pa cu evo probati ovdje pa neka moderatori stave ili(IZBRISU) ako nije na mjestu ali evo svakodnevno se srecemo sa time da ljudi ne citaju i ne prate datume a odgovaraju na teme.Maloprije opet vidjeh pitanje gdje je neko prije 14 mjeseci pitao za neko udruzenje a odgovorio mu covjek sa nekom lijevom konstatacijom nepotrebno i suvisno.Da ne govorim o konstatacijam zastarjelim po dvije godine o nekom sintisajzeru koji je za te dvije godine napredovao 12 miliona puta naprijed i onda se zakaci na to diskusije tipa jes tako nije tako i do "nidje veze"tacke dodje sve to.Da ne gnjavim vise znaci moje je misljenje da bi trebalo malo obratiti paznju na datum posta da ne listamo bezvezne gluposti stare po godinu ili dvije.Opet kazem ako moderatori misle da ova zalbica nije na mjestu bice dovoljno da je izbrisu.Drugarski pozdrav!

kreso
27.03.2009, 20:40
Kompa sve je u redu što kažeš. Podržavam te, ali ...
Lako je svima nama koji smo doslovce ovdje prisutni od prvog dana i koji smo to već prošli i pročitali najmanje stotinjak puta.
No moramo biti fer i korektni i novim članovima kao i manje iskusnima barem dat smjernice ili savjet kako da se lakše ovdje snađu.
Meni osobno ovdje kao moderatoru nije teško uputiti nekoga tko se lijepo predstavi, poštuje pravila foruma i tko se baš najbolje ne snalazi na pravi put (sad se osječam ko biskup :lol:), ali kad netko dođe i zaprdi po svome, onako s visoka i arogantno, bez imalo poštivanja pravilnika i site-a, onda i sam znaš kako reagiram i gdje ga smještam. Ipak u doba današnje velike krize nema nestašice banana na yu-midi forumu.
Ako je pitanje učestalo u posljednjih par mjeseci, naravno da ga onda brišemo ili zaključavamo. Svakom je arhiv dostupan i džabe, a tko je lijen da ne kažem čak i glup, ma nek laprda kolko hoće i piše. Opomena jedna, druga i pa-pa ... Vjeruj mi, poslije "školovanja" brzo svi dođu pameti i počinju poštivati kućni red.
Polako, kad tad će se situacija iskristalizirati. Ja sam puno sretniji kao stari član da ste vi stari članovi i kolege primjetili bit problema, a vjerujem da čete i puno pomoći i uskočiti u pomoć kad na forumu zaškripi.
Svaka čast kolega Dalabu !

milanche007
28.03.2009, 20:55
da se ne pravim pametan...i ja sam za brisanje tih tema,ali problem je sto i u tim starim temama ima pametnih stvari koje se mogu procitati...mozda bi trebalo brisati stare teme gde se spominje neko proedjenje,npr,sta je bolje ovo ili ono ,ili ko je najbolji...pozz

svrakan
28.03.2009, 23:57
Da, poredjenja bih i ja u kantu,ali bih podelio jos na pod forume Aranzeri Korg Pa50/60/80,Pa1x,Pa800,Pa2x i obavezno bih stavio KVAROVI u sve pod forume za sve aranzere i tako bi lakse novi a i neki stari clanovi nasli odgovarajucu temu.

Vaxter
29.03.2009, 00:17
I onda NIKO ne bi postavio temu na pravo mesto... :))
I ovako ne znaju gde kad shta treba...
A da se neko seti da potrazi po tim starim temema?
Niko...
Postave pitanje gde pre stignu, onako ga samo ljosnu, a ni ne gledaju da je to objasnjeno vec n puta...
Jbg...
Lakshe ovako... ;)

EmirTotic
29.03.2009, 00:36
Ja tu ne bih nista dir'o... :D
Ipak je, kao sto rece Vax, ovako najbolje...

LAsER
02.04.2009, 20:41
Mozda jedna skripta da teme starije od 1 godine postavi u status lock.

Tako ce ostati za nove clanove uvijek tu da mogu procitati a tako ujedno i zabraniti ihm da postaju i podizu iz arhive neke "gluposti".

Poz.

caka012
03.04.2009, 23:49
Pa bolje je da se povampiri stara tema ako jos nesto nekome nije jasno, nego da se otvara nova sa istim pitanjem. I ovako je tesko naci nesto sto ti treba, puno je tema. Jos ako ih dupliramo...