Pokaži Full Verziju : Nova Yamaha T2 stigla mi
taletdkmk
26.03.2009, 19:46
Evo kolege da se pohvalim uzeo sam Yamaha Tyros 2.Ovako nov sam u Yamaha i mnogo stvari nisu mi jasne. Ima li neko od kolege ko moze da mi kaze msn ili skype da se povezemo da mi pomogne oko T2 . Hvala vam unapred Pozdrav Tale
Cestitke od mene da te dobro sluzi i zaradi dosta .
harepa50
26.03.2009, 20:13
takodje cestitke i od mene
Pravi Izbor...;)
Obrati se tatamatama za Tyrosa ..... smt2 , samuraj , Romario,... i ima sigurno jos clanova ali ove znam da su up to date ;)
poooozzz
taletdkmk
26.03.2009, 21:02
Hvala vam puno kolege nadam se da cu ga brzo nauciti i sto pre poceti da radim sa njim Pozdrav
Čestitam od srca.Pravi izbor.Što se tiče operativnosti,nema jednostavnijih aranžera od Yamahe.Nadam se da ćeš je brzo doktorirati.Srećno!Pozdrav!
EmirTotic
26.03.2009, 21:49
Cestitam... Sve najbolje ;)
gogi-japanac
26.03.2009, 21:54
Svaka cast na izboru i u zdravlje da te sluzi.
;););)
Ja sam na skype-u pod nickom slobo26 ... slobodno pitaj shta god treba...
Neka te dobro sluzi nova klavijatura!
jeftabgd
27.03.2009, 01:45
Nek' je sa srecom i da zaradis 50 puta vise nego sto si je platio.
ognjen-ogy
27.03.2009, 02:15
Sa srećom ...
taletdkmk
27.03.2009, 03:08
Hvala svima kolege na cestitke da bog da svako da kupi sto mu je volja i sto pred da isplati. Pozdrav nadam se da cu ga brzo savladati imam rok do 5-ti april da se spremim za svirka sa Yamaha
Ja se nadam uskoro da pazarim Tyros3 pa kako bude da bude :) da pojacamo yamahu do daske ;)
Tyros&Korg
27.03.2009, 17:21
cistitka i od mene...ako treba pomoc oko te masine reci ;-)... sutra prelazim na Tyros3 i Korg M50 :-)
@jimiboy
Jesi li vec nashao nesto povoljno (Tyros3)?
Ma jok, sve nesto razmisljam da uzmem T3, da malo cjene padnu. :"> Zaista me ta masina impresionira, fina stvarcica, poz
b.o.Y.c.h. ČK
20.06.2009, 17:05
Bravo za T2, neka ti je sa srećom...Evo možda ti i ja budem kako na pomoći...
Pred dva dana sam prvi put svirao na T3, i skoro zaplakao, psr mi bolje zvučao :D
Samo navaljjute na tyrose imat ćete posla nemate pojma koliko, jedino ako vam neko ne daje sve kompletno sa registracijama :D
Nema plakanja, ja sam uradio ponesto (ne sve, ponesto) od onoga sto je jimiboy stavljao, ona cuda i podesavanja, mnogo to vredi. Siguran sam 100% da na T3 sve to moze joz mocnije da se uradi. Kolega sa kojim najcesce radim i koji svira sa ful sredjenim PA80 (kompletni ritmovi sa svim mogucim semplovima i ostalo) se odusevljava sa mojom ritam sekcijom na PSR3000. I fabrickim i pravljenim ritmovima. Dakle, nemojte se razocaravati fabricki sredjenom masinom, kakva god da je.
Eh kad bi to bar bilo da se ne moras umarati dok ne sredis kljavu al jbg sve ima svoje. Vjerujem da cu i T3 ako nabavim u dogledno vrijeme uspjesno nauciti a ostalima dakako pomoci, pozdrav
Eh kad bi to bar bilo da se ne moras umarati dok ne sredis kljavu al jbg sve ima svoje. Vjerujem da cu i T3 ako nabavim u dogledno vrijeme uspjesno nauciti a ostalima dakako pomoci, pozdrav
Ne sumnjam da ćeš napraviti na T3 i ono što Yamahini inžinjeri nisu ni predvidili kao mogućnost.Samo ti nju uzmi,majstore.Kad si od PSR 1500 napravio helikopter od T3 ćeš napraviti Space shuttle.Pozdrav svima!
Makso druze stari, sve sto mogu podijeliti s drugima ja sam uvijek spreman na pozitivu. Bice i toga ako Bog da nadam se uskoro. Taj T3 mi je zaista zapreo za oko i to s razlogom, toliko mogucnosti ima koliko sam citao manual i mislim da bi to za sada bila daleko najmocnija sprava u klasi arrangera tj koliko nudi za siroku namjenu trzista. Al pobjedicemo mi i Japance :p pozdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.