PDA

Pokaži Full Verziju : Korg Le problem

Tornado
01.02.2005, 20:23
Cao momci imam problem sa tericama na LE.
Treba mi pomoc.Hvala unaprijed

Vaxter
01.02.2005, 23:33
Iako nisam neki expert za korg-a zamolio bih te da malo detaljnije izlozish problem.

Teshko da bi ti neko mogao pomoci odgovorom na pitanje koje jedva da je postavljeno....

Tornado
02.02.2005, 20:28
OK Vaxter.
Zadnji put kad sam ucitao farbe i terice sa SM karte u LE
dobio sam sve fabricke boje.Ja mislim da se kartica izbrisala.
Stavio sam ponovo sve na karticu i onda nakon 5 sati isprobavanja uspijo sam da ih ucitam u LE.Pored toga sto moram sve ponovo da stelujem(jacine,Portoment,...)nemogu nikako da nastelujem Terice.Terice su tu ali nisu poslagane mol-dur.
Boje u tericama moram svakako mijenjati, ali me muci skala.
Znaci sto je prije naprimjer bio A-dur sad nije vise nit A-dur,nit A-mol
,morao bih da stelujem ton B i Cis da bi dobio terice iz A-dur-a
Imali neko rjesenje za ovo ?

PS:Mozda sve nove farbe i terice?

Hvala unaprijed

PiPa
04.02.2005, 09:24
Javi se na *******************

Obrazlozenje sledi...</font>

Vaxter
04.02.2005, 19:47
PiPa

Mislim da bi bilo uredu ispisati reshenje ovde.
Sajt je samishljen kao pomoc svima, a ne samo onima koji postave pitanje.

Ljudi koji imaju isti problem ce posle postavljati nova pitanja, a potrtebno pitanje je vec postavljeno ranije, samo shto nema odgovora.

Ukoliko svi budemo slali odgovore samo na mail ceo ovaj sajt gubi kompletan svoj smisao....

crni
05.02.2005, 18:08
@ Pipa ,

Imam i ja problem sa triton LE, samo sto kod mene kad ucitam boje svi semplovi i terce rade odlicno, samo mi neradi par boja sa ROM memorije gitare i clavir koji.Javlja se summ i grce boje puno kao na visokotoncima. Taj sam set boja instalirao u triton classic i sve je radilo OK, a kod mene samo te boje sa ROM memorije nesto grce njih par ima. Dali znas u cemu je problem ili neko drugi ako zna neka objasnii. HVALA.

stefan72
16.02.2005, 18:31
Kako mi izgleda da ti je crko RAM koj imas ubacen u LE.
Promeni ramove uzmi te iz Classica i ubaci ih u Le onda mora da radu i te boje.

crni
23.02.2005, 16:33
Hvala na odgovoru stefan.Nije crko RAM, jer da je crko ne bi mi radili svi ostali semplovi i sve ostale boje bez problema. Sredio sam to resetovanjem klavijature i vracanjem fabrickih boja i fabrickog stanja, ali sa izvadjenom RAM memorijom.Poslije sam ugasio glavijaturu stavio RAM, upalio i poslije je sve radilo kako treba vratilo se na fabricko stanje. Instalirao sam boje i svka je redila kako treba. Opet se zahvaljujem na odgovoru.