Pokaži Full Verziju : Koji je ovo mikrofon?
Kolege,na ovom snimku oko tridesete sekunde se vidi pevačica koja peva na nekom čudnom modelu mikrofona...ako neko zna da nam kaže o kom modelu i kom proizvodjaču se radi? Hvala
http://www.youtube.com/watch?v=FTiKaMxFg0Q&feature=related
jeftabgd
07.03.2009, 01:42
Kristal Zajecar-2dl.
jeftabgd
07.03.2009, 01:56
100% dinamicki ali rucno!Priblizava ga i odaljava i naj taj nacin postize tu dinamiku.
Lepo radi mikrofon...msm,ima mastan ton....ne znam da nije možda obložen Vinjakom iznutra,zbog membrane i to? :confused:
ma to je FSP sa duplim dnom i ugradjenim reverbom inace ide u kompletu od 6 kom mada u zadnje vreme ih j teze naci jer je FSP u stecaju..... (davali jeftino mikrofone) a i sa casama su nesto zajebali bas gledam poceli da prave zatvorene odozgo a zaboravili da im stavljaju dno :confused: (ili sam ja to mozda naopako okrenuo)
Ovo ja brate,u narodu najpoznatiji mikrofon,a marka je "COKALJ"....:)
Ovaj je 2dl,ali je mnogo bolji onaj od 1dl-merak je bilo pjevati na njemu.;)
Inace,dobro je @jefta rekao-proizvodjac "Kristal" Zajecar.
ja ipak mislim da nije kristal mada ne vidi se bas najbolje na snimku ali mislim da je FSP (fabrika stakla paracin) mada i nema neke razlike jako su slicni mislim da su cak po istoj licenci radili...........
Varam li se ja ili to pevaljka ima problema sa izgovaranjem slova R....ili možda ostalo malo vinjaka u grlu pa žuborrrri...:lol:
zdravkomaria
07.03.2009, 14:50
Najbolji,pod uslovom da je dobra sljivka u njemu.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.