Pokaži Full Verziju : Messenger on mobile
Svirac bt
03.03.2009, 14:26
Ovako kolege jeli postoi mogucnost messenger na sony k800i? ja sa video da ne nokia mobitele to je moguce e sad dali to ide preku symbian sowtwer ili neznam kako ali u blizini gde ima wirless net moze se radite msn preku mobitel.e sad ko ima iskustvo da mi objasni to.pozdrav
Moze na svim telefonima...
Samo ti treba program...
Meni su se najvishe svideli Agile Messenger i IM++.
Ali se oni placaju...
Za dzabe imash mig33.
Podrzava msn, yahoo i icq.
Svirac bt
03.03.2009, 15:44
A gde mogu da nadjem ili skinem sa net taj program? Ja na nokiu sam video u prostoriju gde ima wirless net covek radi na msn ne placa se
milanceshow
03.03.2009, 16:10
Telefon mora da ima wireless!!!!Na tvoj telefon nepostoji wireless ,tako bi messenger radio preko GPRS-a!Sto se placa ,naravno..........
mig33 je najbolji za to, skroz malo skida s racuna, samo je problem sto ne mozes mijenjat personal message ni display picture, samo kucaj na mobu na google download mig33, prvo se registriraj i onda skinu program
http://wap.mig33.com/ , odesh sa telefonom na ovu adresu.
Ali, kao shto milanche reche, tvoj telefon nema wifi, tako da cesh placati gprs da bi ti ovo radilo.
Svirac bt
03.03.2009, 16:28
OK hvala vam puno. pozzz
Enes-am21
03.03.2009, 21:32
Blinko je program koji skroz malo trosi. ja ga koristim, a skinuo sam ga na getjaru... valjda nece biti ban zbog ovoga... samo zelim pomoci kolegi...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.