Pokaži Full Verziju : Transponovanje mp3-a
perica001
20.02.2009, 09:02
pozdrav!
Dali netko ima program za racunalo s kojim mogu transpozirat mp3 pjesmu i mijenjat tonalitet a da se pjesme ne izoblici.
mladenkom
20.02.2009, 09:45
realtek hd audio manager radi poso:)
Pacemaker plugin za Winamp.;)
Svirac bt
20.02.2009, 17:42
Pacemaker vrsi posao pozz
Peacemaker, definitivno. Imas ga ovde na downloadu.
Marko_kraljevic
18.03.2009, 23:59
Amazing Slow Downer -po meni,najkvalitetniji za : usporavanje ali i transponovanje mp3,audio,wav,wma formata..
Pozdrav ljudi, sto se ovog peacemakera tice, kada namjestim sve, koliko zelim transpose i to, da li mogu da sacuvam taj .mp3 fajl kao matricu novu, ako me razumete.
Ili da li postoji neki program da kad transponujem , da u tom obliku sacuvam, ovo mi je hitno... pozz
Cubase ili Nuendo
Za transpose: Process - Audio - Pitch Shift
Za Tempo: Process - Audio - Time strech
Cubase ili Nuendo
Za transpose: Process - Audio - Pitch Shift
Za Tempo: Process - Audio - Time strech
Skinuo sam ovaj Amazing Slow Downer,nasao i serial key,pa sam preko njega,jednostavan programcic, u svakom slucaju hvala. ;)
ovaj program trazi password,jeli ima neki poznat?poz
Imaš free program Audacity (http://audacity.sourceforge.net/) s kojim možeš usporiti tempo
Effect > Change tempo
ili transponirati melodiju
Effet > Change Pitch
S njim možeš uraditi još mnogo drugih korisnih stvari u snimanju i obradi audio datetka.
ma probao sam to(audicity) ali se ne moze promjena tonaliteta memorisati i zazo nije bas nesto
Može se memorirati. Sve promjene koje napraviš možeš pohraniti kao audio, u obliku MP3, AIFF, WAW, WMA, FLAC ....
kako se pokrece Peacemaker u winampu
miki2008
07.04.2015, 01:28
Transcribe! zakon...bar meni
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.