Pokaži Full Verziju : Kako ucitati set na pa50?
cao svima ,imam pitanje kad downlodam set na com. sta moram uraditi da bi ga mogao ubaciti na klavijaturu pa50
skini besplatan program winrar kad to uradis otvori to sto si downloadovo sa tim programom ...kad to obavis samo prebacis taj set na flopy i u kljavu i to je to i rukaj ...lijep pozdrav
nema prob...ako bude problema javi se na pp rijesit cemo ..pozz
gibanica
19.02.2009, 01:01
snimis set na floppy - ubacis u klav - disk - load - odaberes set - yes. i sacekas. - sviras s novim setom!
tako je gibanice jos samo da napomenem mozes i preko direct fd pa preslusaj sta ima na setu i ako ti se samo jedan ritam svidja onda ides na gibanicinu opciju pozzz
Ne drug. NEma sanse da UVIJEk moze na direct FD. Zavisi do seta. Sam licno probavo, nekad hoce nekad nece.
Jedno podpitanje,kada se to sve odradi i stavi na fd preslusam na directu.......,zatim zelim od nekoliko setova napraviti onaj koji meni najbolje odgovara da ga imam na fd-u, da nemoram mijenjat fd, a potrefi mi se da su oba pod user2,kako da to promjenim? Probala sam izbrisat user2 i upisem user1 ali nece.Izvinjavam se autoru sto ulijecem u njegovu temu ali povezane su. Unaprijed hvala. Pozz
Mozes na kompjuteru da si uradis set sa ritmovima koji tebi odgovaraju i trebaju i na kraju jih kao svoj set sejvas na disketu ili ubacis u sint .Za to ce ti biti potrebni programi Kat2000 i Style works .Kako doci do tih programa ? Vidis malo po forumu ko je pisao o njima i posaljes mu privat poruku i mislim da nece biti problema jos pogotovo kad vide da si koleginica.Ima da se otimaju ko ce pre.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.