Pokaži Full Verziju : pa 500 ne radi ni jedan set nakon reinstalacije os-a!!
prilikom ucitavanja set-a sam slucajno ugasio svoj pa 500, i nakon toga sam ga pokusao upaliti, ali nije islo. pa sam nakon toga formatirao klavijaturu i instalirao O.S.
Ali sada imam veliki PROBLEM.
koji god set da instaliram ne radi mi!!!
sta da radim????
Dali ti je OS učitao do kraja?
Dali si stavio MUSICAL RESOURCE isto?, mislim, trebalo bi ić sve u kompletu,
Moraš negdje na kartici imat i OS, normalno ako si učitao, i onda poslije napravi Full Resource restore, i onda nađeš tamo fajl na kojem su ti te muzičke postavke, i klikneš Execute, i trebalo bi da radi
dusankobgd
27.02.2009, 10:02
Pre par dana krenem da ucitavam set na Pa500 i sve je bilo ok. Krenem sa ucitavanjem drugog seta i tu nesto on zabode pa ni napred ni nazad. Ja ga ugasim isto kao sto je kolega spomenuo, i posle toga nisam mogao da mu instaliram OS. tj nabacim OS na krticu,i pri paljenju drzim INTRO 1, on krece sa instaliranjem OS i zavrsi. Na kraju trazi da se restartuje. Ok, i to uradjeno. Ali pri ponovnom paljenju opet prikazuje isti problem. Kako ga upalim pokaze samo pozdravnu poruku na ekranu (KORG Pa-500) i tu stane. ?????????????????????????????:mad:
marecare
27.02.2009, 16:08
cao druze isti problem sam ja imo
ovako sam resio
umesto intro 1 stisnes intro 3 i pise nesto format ssd, pise ti "press media button to continue" i onda te pita za musical resources stavi na sd-kartu resources.bkp i opet dalje sacekas dok ti ne kaze da restartujes.
i to je to probaj pa javi.
dusankobgd
28.02.2009, 15:37
e hvala ti sto si odgovorio, ali ja sam u medjuvremenu otiso do servisa posto je pod garancijom pa nek se oni tamo malo igraju sa njim...
=)
neće se niko zaebavati sa tvojim sintom jer si ga ti zaebo..
ako ti nenaplate to fkt su paglu :)
hvala vam puno resio sam i ja svoj problem
ljudi pomagajte i meni se ovo desilo, samo stane na LOADING RESURCE FACTORY, skinuo sam "Pa500ALL.pkg i Pa500_res_v114.bkp" i pritisnuo INTRO3 i ucitao mi system ali mi sada ekran taman :(:(:( nesta nije isti kontrast ????
Dodato:
dajte ljudi molim vas, sad mi sa ekranom nesta nije OK, isao sam 2x na ono INTRO3 i ucitalo se i poslije odem na na restore i ucitam resurse ali mi ekran taman odkad sam instlirao novi sistemAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dodato:
e ljudi evo sredio sam i stvarno oprostite ali umalo sam poludio, znao sam da negdje ima opcija za kontrast, drzim MENU I OKRECEN VALUE ajd jos jednom oprostite i hvala na svemu :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.