PDA

Pokaži Full Verziju : Potrebna pomoc za kolo japanka!


cirica
27.01.2009, 18:16
Pozdrav svim kolegama i clanovima foruma! Potrebna mi je pomoc oko sviranja kola "Japanka". U sustini sam je skinuo ali ne mogu da skinem njihovu improvizaciju. Pa ako neko ima malo vremena neka je odsvira i snimi u mid formatu! I neka mi posalje! Nigde po netu je nema kao midi fajl! Unapred HVALA ! ! !

vlaxxy
27.01.2009, 18:20
Banana-Cubana....

cirica
04.02.2009, 13:40
izgleda da ovde niko i nije cuo za to kolo ili niko ne zna da ga svira!

jeftabgd
04.02.2009, 14:22
Sviraju 'Veseli Romi'.Ali ako je improvicacija,zasto ne improvizujes?

cirica
07.02.2009, 08:34
Napokon neko da zna to kolo :) ! Improvizujem ga ja ali onako kako ja umem. Ali bih voleo da ga odsviram u originalu kao oni jer sam perfekcionista! (sto ponekad i nije dobro :) ) Ako neko zna neka ga snimi u mid formatu i neka mi posalje!

Alix
07.02.2009, 11:43
Prijatelju ako mislimo na istu "Japanku",to nije KOLO već je ČOČEK...
A sad što se tiče improvizacije...Najbolje batke odvali neki svoj fazon jel meni lično nije nikad bilo u interesu skinuti impro u originalu od bilo čega...zašto?Pa eto prosto to je slično ko kad neki pevač hoće u originalu svaki ton da kopira Šabana,Šerifa,Jašara,Sinana,itd,itd...A to nije u redu.Pjevaj brate svoj stil i ne kopiraj majstora koji je već taj stil "provalio"..U muzici trebaš da plodovito sviraš to jeste da razvijaš neke svoje tonove u glavi i da se igraš s njima po tastaturi...Nekad ispadne da ti lupi neki jaki melos improvizacije koji je mnoogo bolji od originalnog,ali kod mene je problem jednom kad odsviram impro,nikad ga više ne znam ponoviti-stalno neke druge cake buljam...A za midi---Nađi kakav dobar program što ti pretvara WAV u Midi (iz mp3 u midi nije dobro jel nije neki kvalitet) i imaćeš sve snimljeno kako treba pošto nema pjevača već je čista muzika...Eto nadam se da sam ti pomogo,Pozdrav!

Zlatek
07.02.2009, 12:49
Improvizacija se zato tako zove jer je stvar trenutnog nadahnuča.Zato se improvizacija i nikada ne skida u originalu nego svaki odsvira po svome, u zadanim harmonijama.
Šta se tiče pretvaranja iz WAV u Midi baš me zanima koji je to program da to dobro radi?!

cirica
08.02.2009, 20:03
Iskreno i ja sam poodavno trazio takav program ali ga nisam nasao! Ako neko zna neka postavi link gde ga mogu skinuti jer je to jedino resenje! A svaka cast vama! Ja nisam nesto extra sa improvizacijama pa zbog toga mi se bas i svidja original! Pozdrav