Pokaži Full Verziju : TR povezivanje sa kompjuterom
makikorg
21.01.2009, 16:48
kako da povezem TR sa pc-jem ,da bih ubacivao semplove direktno na karticu...imam kabl ali neznam kako to da podesim na kompu.
To sto tr ima ulaz za usb kabal sluzi samo za midi kominikaciju,nista vise,znaci nemogu se ubacivati semplovi niti bilo sta preko toga!
O ovome je vec bilo rijeci na forumu,potrazi malo!
vladimir68
21.01.2009, 17:19
To što ti hoćeš raditi nemože se preko USB na TR.To se radi preko Lelibby-a.;)
milan_lekic
21.01.2009, 17:55
postavio sam ja Lelibby u down sekciju pod programe
pozz
To što ti hoćeš raditi nemože se preko USB na TR.To se radi preko Lelibby-a.;)
Misliš da preko lelibby može ubacivati semplove u sint ?
Griješiš .
Za prebacivanje semplova na karticu ti je potreban card reader koga,usb konekcijom,povezes sa racunarom,ubacis u reader SD karticu,otvoris je i prebacis sve semplove koje hoces.
Znaci,nikakvo povezivanje klavijature sa racunarom nije potrebno.Bar kad je prebacivanje semplova u pitanju.
Pozdrav!!!
vladimir68
23.01.2009, 14:37
Da .OK. Mislio sam da je hteo da ih ( prog/combi)samo ˝pretumba˝ po redosledu.Mora (sampl) ih staviti na karticu i učitati u TR.
Adi101080
23.01.2009, 19:38
Pa naravno samo preko kartice, LELIBBY je samo za slaganje i prebacicanje iz jednog programa u drugi.
Tako je, samo CARD reader, nedavno sam rođaku slagao Tr-a a pošto imam Extrema kojeg spajam preko kompa s USB kablom, odmah ja pomislio da je isti sistem i na Tr-u a na kraju kad sam pročitao manual, bilo je sve "pješke", odnosno preko CARD readera.
Pozdrav
Evo, jedno pitanje, da ne otvaram novu temu...
Kada sa LeLiby-em preimenujem zvukove, prebacim ih na druga mjesta i to (mislim za pcg), ne mijenjaju mi se zvukovi, jel tako? Neće mi se ništa poremetiti ili...?
zsimonovic
06.03.2009, 12:53
Nece posto on vuce odredjenu poziciju sempla.USB kod TR je samo za MIDI konekciju a prebacivanje semplova se vrsi preko citaca kartica.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.