Pokaži Full Verziju : Pucketanje tonova
Pozdrav kolege.Primjetio sam da mi od jučer na pojedinim bojama pucketaju tonovi-semplovane boje-i to uvijek ist tonovi npr.f4,f#4,g4.Da li je neko imao sličan slučaj,radi se o korgu pa2x.Da li može biti da je Ram memorija oštećena?:?
Pucketaju dok drzis ton da svira neprekidno je li?
Meni to vise lici na lose odradjen loop...otud i pucketanje? Jel to na svim bojama ili samo na nekim?
Necu da te plasim ali mislim da ti je ram pri kraju!
Kako znas da je RAM?
Nemoj bre da plasis coveka bez veze...to je klasican primer lose odradjenog loop-a na semplu...ton F4 u okviru multisempla pokriva vise pozicija,zato mu i pucketa na tim tonovima...nema to veze sa RAM memorijom,a pogotovu sa onim "RAM memorija ti je pri kraju"...pa nije to burek pa da ima rok trajanja...:lol:
Ne znam ali sam pre neki dan kupio pa 800 nov. I isto mi se to desavalo i ja ga vratim. I onaj mi kaze da mi je crko ram.
Kod pa800 da ali kod pa2 jos nisam cuo za takav slucaj...mozda neko jeste ali ja nisam...a ovo sto kolega kaze je 99% problem u samom semplu...;)
Daj boze ja ne zelim da je nesto strasno. Samo sam imao slican problem pa sam pomislio da je mozda to!
Hvala kolege na odgovorima,evo sad sam ponovno te iste semplove ubacio na ista mjesta,i sada rade,normalno kao i prije,ali dokad će...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.