Poka¾i Full Verziju : stoj jarane
mirzakorg
17.01.2009, 18:44
prijatelji dali neko od vas ima ritam za pjesmu od halida muslimovica -stoj jarane.....ja imam neki grcki ritam,ali ipak nije to to,pa ako neko ima neka javi....pozzzzzzzzzzzzzzz:):)
sigurno ima.........:mad:
uzmi neku dobru rumbicu mozda je bolje
zeljko_mo
17.01.2009, 19:09
imam ti ja Grcki i Rumbi za rolande E i G serije... pa mi javi na pm ako ti treba...
imam ja taj ritam ali nisi naveo za koji sint...ako je za pa80 ti javi pa "cu ti posaljem" !!!
Evo jo¹ jedan;)
Stvarno,da malo urednici razmisle o rubrici " styloteka".
Jedino da ulaz nemaju mlaši od dva mjeseca ;)
zato sam i napisao onako gore kako sam napisao
Dodju poskidaju sta im treba i to je to. Pre neki dan udjem na ono ko je online da vidim koga ima i imam sta videti bar 80% njih koji su bili tu su se nalazili u down centru i skidaju do mile volje pogledam ko su i imam i tu sta videti sve moj do moga nickovi koji nemaju ni jedan post na forumu a poskidali su do sad sigurno boga-oca. Mislim da tu treba nesto preurediti. Da me neko ne razume pogresno nemam ja nista p¹rotiv bilo koga ko skida ali da bar na neki nacin doprinese ovom forumu ali na zalost oni koji doprinose i ne skidaju nista posebno ali zato kojekakva bagra koja dodje i samo skida pa jos lako moguce i prodaje taj materijal jos nadje da vredja ovde po forumu i da se prave pametni..........
pozdrav svima
mirzakorg
17.01.2009, 23:24
da,ja imam korg pa 80 ,pa ako hoces ti posalji,unapred hvala
stavio sam,sacekaj da modovi propuste ritam ti je u prvom useru ,misli 7 ili 8 po redu,ne znam tacno ,odavno nisam svirao pesmu...pozzz
a ovaj problem o kome se govori je bas postao aktuelan,ali jbg...sta ces...mada znamo mi izmedju sebe ko je tu da uvek pomogne i okaci nesto kad treba,mozda je resenje da komuniciramo na PP,a?
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.