Pokaži Full Verziju : za sve koji vole fudbal
Enes-am21
15.01.2009, 00:18
hajmo, svi ljubitelji najvaznije sporedne stvari na svijetu, da cujemo, izjasnite se, koje klubove volite, koje nogometase, ko je uzor, i tako to... da ja pocnem: VALENCIA CLUB DE FUTBOL, jedan klub koji nije tako popularan kao Real ili Barca, ali koji igra lijepo i za njeg navijam od 1999.g... od igraca, pa logicno, najdrazi i najbolji mi je DAVID VILLA... od ostalih klubova, volim Arsenal, i njemacki dvojac Hoffenheim i Wolfsburg zbog nasih Dzeke, Misimovica, Salihovica i naravno, plavookog bombardera (kako kaze Marjan Mijajljovic), Vedada Ibisevica.. hajmo sljedeci, da vas cujem...
E sad sve zavisi od koje godine da se krene.
Ako se fudbal prati od 1999.godine,i ako se ta godina uzme kao polazna, onda je to sada slicno kao ove "Grandove zvezde" u muzici.Malo ljepote,malo driblinga,malo sarma,malo uzivanja-samo trcanje,snaga,statistika,....itd.
Definitivno,za moj ukus,bez brazilskog reprezentativnog fudbala svaka prica je suvisna.Da ne nabrajam sada pjedinacno....Ronaldo,Ronaldinjo,Karlos,Kaka, a ranije necu ni da spominjem.
Evropski-Mancester Utd,Bayern,Real(zbog brazilaca)....
Talijanski fudbal mi nikada nije bio simpatican,ni spanski reprezentativni.
Fudbaler-i ovo fudbalera sto se istice su vrlo slicnih kvaliteta,tako da nemam nekog posebno za izdvojiti.
ognjen-ogy
15.01.2009, 00:54
BURAZ nemoj se naljutiti, ali večeras sam prokleo VALENSIJU !
Obori me za 300 Eura ... strašno !
Inače BARCELONA 4ever ... ;))
LEO MESSI najjači ....
Eto toliko od mene !
Pozz
Enes-am21
15.01.2009, 01:05
E sad sve zavisi od koje godine da se krene.
Ako se fudbal prati od 1999.godine,i ako se ta godina uzme kao polazna, onda je to sada slicno kao ove "Grandove zvezde" u muzici.Malo ljepote,malo driblinga,malo sarma,malo uzivanja-samo trcanje,snaga,statistika,....itd.
Definitivno,za moj ukus,bez brazilskog reprezentativnog fudbala svaka prica je suvisna.Da ne nabrajam sada pjedinacno....Ronaldo,Ronaldinjo,Karlos,Kaka, a ranije necu ni da spominjem.
Evropski-Mancester Utd,Bayern,Real(zbog brazilaca)....
Talijanski fudbal mi nikada nije bio simpatican,ni spanski reprezentativni.
Fudbaler-i ovo fudbalera sto se istice su vrlo slicnih kvaliteta,tako da nemam nekog posebno za izdvojiti.
jbg sejo, ja sam te 1999.godine imo 13 godina... ja sam to naveo kao godinu kad sam zagotivio valenciju... fudbal sam u zivotu poceo pratit 1996. na euru u engleskoj i toga se jasno sjecam i danas. i prvo cega se sjecam u zivotu a da se tice nogometa je: JURGEN KLINSMANN!!!! MAG, KING, NEMA DALJE...inace, gledajuci neke stare utakmice primjeti se prevelika razlika izmedju tadasnjeg fudbala i danasnjeg.. bas kao razlika izmedju starih narodnjaka od sabana i miroslava ilica, i sdasnjeg turbo folka-mine, seke, dare i toga...
EmirTotic
15.01.2009, 05:07
_-* F O R Z A - R O M A - MAGICA *-_
U tradiciji porodice je da navijamo za Romu i naravno za FC Novi Pazar. ;)
blatusan
15.01.2009, 09:34
Opaaa jedna jaka tema! Evo ovako, NK. Nicaze Likce, za one koji neznaju "Zenica Celik" jebiga u krvi mi je! Inace jako puno volim spanski i engleski fudbal a pored Celika mi je vec 10 godina Real Madrid na drugom mjestu! Najdrazi igraci su vecinom penzionisani al haj nema veze...jedan od njih je Zidane!! Car je jednostavno! Ima ih jos da ne nabrajam! Takodze kad se o drzavama i svijetskom prvenstvu radi, Brazil! Poz, AleN!
Juventus uvijek i zauvijek. :D
A Najbolji Zidan dok je igrao!!!
Od domačih Dinamo, a od stranih Arsenal.
Najbolji domači igrač (do ozljede, a vjerujem da će opet bit stari) Eduardo Da Silva i Zlatan Ibrahimović, a od stranih mi se sviđa kako igra Kaka i posebno kao špica mi je već godinama nenadhebiv (šteta što je ostario) Henry.
skoricnik
15.01.2009, 13:08
Amalaaaa pazza inter amalaaaaa :)
aleksandar031
15.01.2009, 13:18
Bajern - Frank Riberi:-O
gibanica
15.01.2009, 13:32
vojvodina sve do dolaska bate can-can-a sad mi je muka od njih..
zadnji put sam bio pre par god sa Borcem..mislim da je 2005/2006 sezona
borcu trebalo za opstanak..moji slucajno dali gol u 1.pol vremenu..
u 2. dobili crveni dali auto gol i napravili penal..
na kraju 1:2 za borac..i od tad gibanica voli samo reprezentaciju
od kad je sinan sakic okacio kopacke o klin ne pratim vise fudbalska desavanja ovaj kitic je dobar samo treba da usavrsi tehniku al daleko je to jos od sinana treba jos dosta treninga ....haj pozz
EmirTotic
15.01.2009, 17:18
Jel ovo opet pocinje sprdnja sa temom ili sta vec? X(
jeftabgd
15.01.2009, 17:42
Red Star-Belgrade.
Enes-am21
15.01.2009, 21:17
Opaaa jedna jaka tema! Evo ovako, NK. Nicaze Likce, za one koji neznaju "Zenica Celik" jebiga u krvi mi je!
LIMVO LIKČE, a Alene??? Ma ja, jesil iz zenice ili nisi... ;);)pozz komsija...
totic opusti se cojece ....
shanta_sax
15.01.2009, 23:02
Newcastle United je zakon.Ziveo St James Park
EmirTotic
16.01.2009, 21:15
Opusten sam ROBOT vidis mi potpis =))
Nicaze naravno ,Celik Majka ba.
Malimuzicar
16.01.2009, 21:30
Hoffenheim veoma simpaticna Ekipa super Fudbal za sada igraju ali nazalost im se Ibisevic sada ozljedio,sto se tice Talijanskog fudbala toga nema u Seriji A skoro vise od 70% igraju stranci a Zabare najvise mrzim zbog SP u Njemackoj i provokaciji nad Zidanom, Spanjolci prosjek u Engleskoj zavladali Rusi i Seici najcistija liga za sada Bundesliga nije atraktivna kao Engleska i ostale ali zanimljiva.-
cusu5017
16.01.2009, 21:35
ZELJO a od stranih opet ZELJO
Iskreno rečeno meni je malo glupo navijati za neki strani klub, okej je simpatisati neku ekipu zbog nekog našeg igrača, ali navijati za neki Bayern, Valensiju, Totenhem i sl. mi je :rolleyes:
Inače najviše volim gledati engleski fudbal jer se igrao baš onako "muški", a od rođenja sam GROBAR i tako će biti do kraja života!!!
Iskreno,kod nas u BiH je fudbal zaista pao na niske grane i covjek sve i da hoce,
nema pogledati lijepe utakmice,ni dobre igre.Ovo sada sto se igra je na nivou nekadasnje republicke lige.
Navijao sam za Zelju i "zeljovac" sam,ali na utakmice ne idem.
A vec sam ranije naveo koji fudbal i klubovi su mi simpaticni,i sta volim pogledati.
Na zalost,samo na TV.
EmirTotic
17.01.2009, 22:07
Pa u pravu si... To je zbog toga sto nam je ne samo fudbal nego ceo sport u kriminalu i korupciji. I to je razlog sto navijamo za strane klubove.
Enes-am21
01.03.2009, 18:46
da malo ozivim ovu temu... Edin Dzeko u Bundesligi nastavlja tamo gdje je stao povrijedjeni Vedad Ibisevic... Wolfsburg lagano ide ka vrhu i definitivno se ukljucuju u borbu za titulu prvaka Njemacke.. to je prelijepa vijest za ljubitelje nogometa u BiH... sto se tice Hrvatske, odigran derbi proslog vikenda Hajduk razvalio Dinamo, a Senijad Ibricic postigao jedan gol...
samo moja Valencia gazi-al sama sebe...
Iskreno,kod nas u BiH je fudbal zaista pao na niske grane i covjek sve i da hoce,
nema pogledati lijepe utakmice,ni dobre igre.Ovo sada sto se igra je na nivou nekadasnje republicke lige.
Navijao sam za Zelju i "zeljovac" sam,ali na utakmice ne idem.
A vec sam ranije naveo koji fudbal i klubovi su mi simpaticni,i sta volim pogledati.
Na zalost,samo na TV.
i ja sam isto tako, za Zrinjski, ali ne idem na utakmice odaaaavno, jer je premier liga bih smijurija i znam da je svaka utakmica nasteljena, a inace su mi dragi Chelsea i Real :D
Enes-am21
01.03.2009, 20:18
i ja sam isto tako, za Zrinjski, ali ne idem na utakmice odaaaavno, jer je premier liga bih smijurija i znam da je svaka utakmica nasteljena, a inace su mi dragi Chelsea i Real :D
eee... pa ti i da odes imao bi sta vidjeti... Zrinjski ubija. najbolji su...
mladenkom
01.03.2009, 20:42
manchester forever,vidic,runi,ronaldo,berbatov.......^:)^
Zove Janevski(trener Zvezde. op.a.) kući i sav radostan kaže majci:
-Mama, mama, dobismo derbi!!!
-Šta kažeš sine, ne čujem dobro???
-Kažem mama da dobismo derbi!!!
-Ma ne čujem te sinko, ponovi još jednom!!!
-Ma ništa mama - pokunjeno reče "kouč"... :D
I još samo ovaj "košarkaški" i neću više:
Poslije utakmice u Malagi u svlačionicu pokunjeno ulazi Arčibald i kaže Omaru Kuku:
-Dva puta zaredom gubim od ovih!!!
A Kuk stidljivo obori pogled i reče:
-Ja osmi put... :lol:
Za sve ljubitelje kladionica: http://www.youtube.com/watch?v=vY7hSRD0-Dc =))=))=))
Boban010
11.03.2009, 02:33
Najbolji je FK Prchevac!!!
keyboard_man
20.03.2009, 22:23
forza barca....
Ma dajte ljudi koju dojavu...da se uzme koja para,hehe!
Enes-am21
28.03.2009, 23:17
veceras je u BIH velika velika euforija... BiH je pobijedila Belgiju u Genku, i to poprilicno ubjedljivo, 2-4... cestitke Srbiji za pobjedu na teskom gostovanju u Rumuniji (2-3)...
http://www.youtube.com/watch?v=LvB5F6DD1iA&eurl=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhome.php&feature=player_embedded
:lol:=))...e nek je ovaj komentator živ i zdrav,nasmeja me slatko...:lol:=))
ovo treba u smesni video klipovi =))
kakav manijak od komentatora =))=)) zabole me stomak
Ovaj komentator je inace od nedavno na privatnoj "TV Hayat" u BiH ,i ja mu se divim na dobrim glasnim zicama.U stvari,neznam kako mu glas ne pukne nakon
90 minuta utakmice.
Ni meni nije jasno za glasne žice,a i sve mi se čini da mu je i "centrala" blago "neispravna"...:lol:...u svakom slučaju me je slatko nasmejao...=)):lol:
srbija silovito na prvo mesto!otkad je Antic dosao preporodili smo se!svaka im cast!
BIH me je prijatno iznenadila protiv Belgije
Hajde da se vratimo na temu,ima otvorena tema o utakmicama reprezentacija.Ja sam GROBAR,a najljepši fudbal igra ROMA,tako da sam i njihov simpatizer.Što se komentatora tiče,čovjek je kralj i tačka.
Hm, zbog "mira u kući" neću sad o tom tzv. "kralju", samo ću reći da je prilično promijenio način komentarisanja otkako je napustio "Sport Klub"...
@makso68 sjećaš li se čuvenog upaljača koji je doletio sa Zapada pravo u glavu čuvenog Đaninija tamo davne 1988???
http://www.youtube.com/watch?v=-Yr26fXAjkw&feature=related
A evo malo dešavanja sa Juga na toj čuvenoj utakmici
http://www.youtube.com/watch?v=mCBGsfmriJw&feature=related
P.S. Ko pogodi ko na ovom klipu pjeva himnu Južnog Fronta dobija dojavu za vikend...:D
Ma i nije,pratio sam i 2 Bundes ligu,isto je ovako srčano komentarisao.
ono sinoc pravo cudo,Chelsea-Liverpul 4:4,bolju utakmicu u zivotu nisam gledao:-O,cas ovde sansa cas onde,cas ovde GO cas onde GO,strasno:-O
svaka im cast!
EmirTotic
15.04.2009, 22:50
Da se pohvalim da sam posle 100000 godina dobio na kladionici...
Arsenal - Viljareal 1-1
Porto - Mancester 2-2
Enes-am21
15.04.2009, 23:18
Bravo burazeru, svaka čast!!!!!!!!!!
Celsi-Liverpul X 3.00
Bajern-Barselona X 3.05
Arsenal-Viljareal 1-1 2.25
Porto-Mancester 2+I 2.95 (pao u 6.min GO iposle K.rac)
na 100din dobitak 6000 za malo:(
za danas
Dinamo Kiev-PSG 3+ 2.2
Man.City-hamburg 3+ 1.85
Marsej-Sahtjor X 3.2
Udinese-Werder X 3.2
na 100 din dobitak 4100din
Enes-am21
16.04.2009, 22:50
znaci, danas si prosao... jesu li prva dva para vise od 3, ili 3 i vise?
Prošao bi da Šahtjor ne dade u nadoknadi...
Enes-am21
16.04.2009, 23:45
u p.m......
b.o.Y.c.h. ČK
16.04.2009, 23:53
Iako me nogomet ne mući, favorit mi je Real Madrid...
A najlepša himna nogometa je od West Ham United - I'am forever blowing bubbles
jeste videli sahtjor sugavi al me izjebo u poslednjem minutu:mad::mad:
sve doslo.na 300 din dobitak 12500 ove cetri utakmice...:mad:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.