Pokaži Full Verziju : Audio-Technica Pro 8 Hex Pilot
Enes-am21
05.01.2009, 18:03
da li neko zna kakv je ovaj model? izuzetno je jeftin, pa mi to izgleda nekako sumnjivo... da li se neko mozda susretao sa ovim modelom? hvala unaprijed i pozdrav svima
Model jeste jeftin,
ali Audio-Tehnica ima dosta dobre i cijenom povoljne mikrofone.
Ovo je dinamički, naglavni mikrofon sa rasponom od 200 Hz - 18 kHz, trebao bi bit dobar.
Ali buraz, to ti je najbolje da sam isprobaš, i ja sam puno takvih planirao kupit, potrošio vremena, novaca i goriva, i na kraju se opekao.
Dok nisam kupio Shure WH20XLR
Pozdrav
Imam ga, lepo mi radi...meni odgovara ali ipak bi trebao negde da ga isprobas...
Prednost ovog mikrofona je sto je dinamicki pa moze direktno u klavijaturu bez posebnog napajanja.
Enes-am21
05.01.2009, 20:57
ej, hvala vam decki na prijedlozima... a reci mi svirko, citam razlicite postove o tom wh20, kojeg sam na pocetku i planirao kupiti, medjutim nije ga bilo... mislim da tebi mogu vjerovati, pa te zato molim, reci mi kratko i jasno: da li wh20 valja ili ne valja???
Pa evo ovako,
prijatelju pa800-Enes, da ne duljim puno......valja!
Jest doduše da ga moraš malo jače pojačat u odnosu na klasične mikrofone, ali mikrofon je, barem meni, opravdao moja očekivanja
Ja ga koristim evo imam mjesec dana, i stvarno vrijedi date novce.
Normalno, na tebi je da ga još isprobaš, jel ako paše meni, nemora bit da će pasat i tebi, al mislim što se tiče kvalitete zvuka i izrade......valja!
Srdačan pozdrav
Enes-am21
05.01.2009, 22:25
hvala jos jednom, čika svirko ;)
još ću samo reći da ja svoj mikrofon inače kopčam direktno u klavijaturu, a inace pjevam uglavnom bek vokale, i ponekad otpjevam po koju pjesmu... a i čuo sam za taj wh20 da ga treba puno više pojačati nego ostale mikrofone... uglavnom, vidjet ću, koji prvi bude u ponudi od ta dva, njega ću najvjerovatnije i uzeti...
Nema na čemu prijatelju!
Inače, to što ga moraš pojačat malo više, dobar kabal, dobri CANON-i, i naravno dobar razglas, i nemaš brige
RIDICK_XxX
12.01.2009, 17:50
Ja imam neki nezicni al meznam ni koja je marka nit sta o njemu.......ali znam da mi sluzi i znam da valja =))=))
Enes-am21
12.01.2009, 22:33
hajd kad smo kod ovih mikrofona i toga, da postavim jos jedno pitanje... vec sam rekao da mikrofon ukljucujem direktno u klavijaturu... al to je relativno tiho, a kada malo pojacam stvara se uzasna mikrofonija... sta treba da uradim da ubodem mikrofon u miksetu, ali da mi vokoder iz klavijature radi??? i kako to da nastimam u klavijaturi, u globalu??? hvala svima na evt. odgovorima... pozdrav
bardovci
12.01.2009, 23:14
prijatelju,ako se javlja fonija probaj da sredis onaj gain pozadi kljave-on treba da bude podesen da se ne javlja pick na kontrolnoj ploci-usput,trazim sampl solo trube za pa-800, pozzz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.