Pokaži Full Verziju : Delay+reverb na Alesis midiverb4???
Planiram kupiti ovaj efx procesor ali sam cuo a i procitao na nekim stranicama da se nemogu koristiti zajedno Delay + reverb ili hall. Ako je to tako onda odustajem od ovog procesora.
zsimonovic
28.12.2008, 20:22
koja mu je cena
Koliko kosta sad otprilike midiverb IV?
U njemackoj se moze naci za 150 do 160 EUR !!!
gibanica
28.12.2008, 21:45
na netu je od 140 - 190 $ (dolara) to je nesto manje eura.
mislim da moze ta kombinacija al ne mogu dva efekta iz istog dela da se kombinuju kao i svuda.
dakle delay i phaser recimo.
nemoj me drzati za rec al mislim da je tako.
Ma to mi i jeste dilema mada logicno ne vidim razloga da ta kombinacije Dly+Rev ili Dly+Hall nemoze na ovom procesoru :(
Bilo koja dva eff mogu da se poteraju iz njega, pa i Delay+reverb...
Mozes i na posebnim AUXima i na jednom AUXu...
E sad, Setup ti ne mogu reci napamet, jer mi oprema nije kod kuce.
Oke druze, hvala ti puno. Bitno mi je bilo da moze pa da ga porucim ...Predpostavljam da si zadovoljan sa njim?
gibanica
29.12.2008, 13:57
@mykeli
mislim da ne mogu svi da se kombinuju.ima istine u tome sto je cuo od drugih ljudi.
dakle na jednoj farbi moze konkretno delay i rev i del i hall ili trem itd al nece moci phaser i delay ili neke rotarye i delay,dakle one efekte iz istog bloka.
eventualno moze svaku boju zasebno pa da spoji dve.
uostalom probace momak pa ce javiti,sta je uradio.
Druze gibanica, vec sam promijenio par procesora i izgubio masu para tako da nebi volio opet da experimentisem. Da znam sigurno da moze, to bi najvise volio...
@Din074 drug, ako ti treba da mesas dva efekta kao sto si pomenuo u naslovu to mozes 100%...
Ako ti treba da mesas phasere i rotarye, tu nisam siguran, jer nisam ni probao a i ne treba mi...
Tebi verovatno treba za klasicnu tezgu samo eho i rev ili neki hal...tu neces da pogresis prilikom kupovine ovog Efekta!!
Povezujes ga sa cetiri kabla iz njega u Mix...
moze samo room+delay i to nekako bezveze.najbolje ti je s mixa hall i sa njega reverb.inace su izdrzljivi ja ga koristim 10 tak godina samo cuvaj napajanje
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.