Pokaži Full Verziju : Svastika
Evo vako drugovi moji da vas pitam imatel vi problema u Braku od familijarne strane ja imam svastiku sto je to jedna fuksa jednom se ja malo sa zenom zakacio nije jednom vise puta
i ova moja njoj isprica ko sestre jel kad u mene telefon zvoni ja se javi kad ona mene pita kakvi su vam to problemi sad ca ja doc da vidim ljudi moji da je dosla pomeo bi snjom Hodnik
I zato dajem svastiku dzabe ko hoce i imace muziku na svadbi bezplatnu he he he
zivi bili
Necu te pitati za memoriju iliti RAM od svaje...jer ko nije probao svastiku,taj je i nema.
Pitacu te samo za godiste.Ipak sam i ja u godinama i uecem na prvu,nemam zivaca vise
za romntiku,vince,svece...
Muzika ne treba,hvala puno...svirace joj dok joj ne naidje ciklus.
he kazu ljudi ,nema sladjeg roda od svastike,i ako ja to jos nisam probao.
Svaja i nije nikakav rod...mislim krvni-samo MLECNI!!!
vlaxxi zbog toga i nije izgleda grijeh sto svaja i nije krvni rod heheh,ali ne treba se upustati u taj slatki grijeh.
Vlaxxy barazeru polovnjaca prava meta za gadjat samo 40 kuka neudata jos, ako je ne pazarim ovde na forumu he he he
Druze,ovdje se neces rijesiti svastike trajno-nikada.Izabrao si pogresno
mjesto.
Svi bi da je prime,ali na probni rad,i na odredjeno vrijeme,ali ne za stalno.
E,posto si je ti nazvao pogrdnim imenom i svasta joj nagovorio,moj savjet
ti je:Vozi to cudo na stocnu pijacu,mozda je neko i pazari,ali zauvijek.;)
Drugar poslusaj savjet od Vlaxxy-a i rijesio si problem za cijeli zivot :)
brate moj, trebas joj dat do znanja ko si i sta mislis o tome, reci joj ko u onom filmu: Ti mala da sutis, da te ne bi karali u supak, momentalno, sva cetvorica jes culaaaaaaaaaa!!! :D ma sta se bezveze sekirash, to joj je sestra, logicno da ce stat na njenu stranu i da ce je zanimat sve o vama i vasem braku. Fino joj reci da mozes sam problem rijesiti, da te ne tare i aufwiedersehen ;)
...za jutarnju gimnastiku koristite svastiku,,e blade prijatelju moras to dobro oderati i kasnije no-sikiriki...da te malo bolje upozna...
Kako da odjebes svastiku a da se ne posvadjas sa zenom? Teska posla prijatelju, jedino ako ubedis zenu da ona to uradi umesto tebe. Taktika - zavadi pa vladaj.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.