Pokaži Full Verziju : Kemal Malovcic na Pad dugme
vazdagazda
05.12.2008, 12:31
pozdrav svim, nedavno sam vidio kako jedan kolega svira na korg pa2x i kad pretisne PAD dugme pocne da jauce Kemal Malovcic.Zna li neko kako se ubacivaju ovakve fraze od audio (waw) na PAD tastere.
pozdrav
pocne da jauce Kemal Malovcic.
Sorry but morao sam, nešto najjače što sam u zadnje vrijeme pročitao na netu...;)
pa može i ZAVIJA...To mora da si vidio na netu kod onih kengura što prodaju onaj jadni set...
Inače SVAKI WAV snimak (zavisi sad veličina) može se upotrebiti kod PA-serije (pa1,800,2x) i kad pritisneš PAD ono ti pusti taj snimak...Meni je to bespotrebno,radije punim memoriju sa bojama i DrumKitovima...A sad ne znam napamet kako se taj WAV podešava u Sampling Mode i stavlja na PAD...Trebo bi sjesti koju minutu na sinth da se prisjetim imena funkcija i dugmića...;)
jeftabgd
05.12.2008, 18:44
=))=)):D:lol:=))
E,brate,hvala ti,ulepsao si mi dan sa ovom provalom.
I meni je ulepsan dan mena sta.=))
Pozz
povedeš vučjaka pored sebe pa ga nagazi kad naiđe Kemalova dionica ... he, he, ako ti kljava za puštanje Kemala treba onda si kupi Kemalov Zadnji cd i dombro ga islušaj i običnim plastikanerom spali do zadnjeg Kb-ajta naa ...
pozz od Jazz-a i velikog fana #a live# svirke .... za svaki slučaj pardon za ovaj komentar
vazdagazda
05.12.2008, 22:53
znam da zauzima mnogo memorije ali to je dobro za na.pr. rap Fraze,-mozda dobro zvuci,stisnes dugme a ono crnac,-treba isprobat !
brnjeuska74
05.12.2008, 23:04
Mozda si malo sirovo postavio ovaj post ali ja vec duze vreme koristim clips iz domacih filmova, kao recimo "vozi misko" i slicne. Naj vise ih koristim u kola. E sad neznam kako se radi na Korgu ali siguran sam da ima muzicara koji ce ti pomoci uskoro.
Nije to problem, ali zasto trpati bezveze i trositi memoriju, bolje stavi neku harmoniku iako je neces nikad koristiti, al j** je neka ima .. hehehe
vazdagazda
09.12.2008, 16:20
halo, ljudi kad nije problem sto niko ne napise kako ide, ucitavanje semplova/multisemplova nije problem ali kako to prebaciti na PAD tastere odnosno tamo odakle se vuku sequnce za PAD.
Nemam pa2x kod sebe sad..ali mislim da to ide pomocu opcije groove..isto je kao i ubacivanje loopova na pad...znaci prvo napravis loop u sound editu pa onda da importiras kao groove..nadam se da ce ti pomoci,Lijep pozdrav
al bundy
09.12.2008, 18:20
ides na record i onda new pad (samo neznam vise dali moras prije izabrat to zavijanje ili mozes i poslije)
i onda ti dalje sve stoji.....
pod uslovom da to zavijanje imas u klavijaturi.
ako ne onda prvo zavijaj ;) pa usempluj u onda na record...:)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.