Pokaži Full Verziju : Pozz Svim kolegama na forumu
Evo posto sutra rano krecem za valjevo, koristim priliku da vas sve pozdravim na forumu i one kojima se svidja moja svirka i one kojima se ne svidja, one sa kojima sam se zamerio i tome slicno hehe, narednih 6 meseci vam necu dosadjivati jer odlazim na odsluzenje vojnog roka, tako da se cujemo tamo negde juna sa novim klavijaturama demo snimcima i tome slicno i tako sta reci.... Pozz izvinjavam se jos jednom ako sam nekog uvredio, ovo pisem pod tesikim okolnostima jer je vec otisao karton tuge za jug u moj organizam, a sad krecemo na heiniken. CAoooooooooooo
P.S.
Cuvajte mi moju malu, jos je mlada moze da nastradaaaaaaaaa:lol::lol::lol:
Mi ćemo je čuvati a ti pjevaj "jutros stojim ja u stroju i mislim na dragu svoju gdje je sada kako živi dali su joj dani sivi......"!hhehehe. Šala mala.
Sretan put, da se živ i zdrav vratiš i bogat još jednim velikim iskustvom u životu!
A onome kome si se, ako si se zamjerio, neka oprosti jer ipak si ti u tim godinama (20 godina) gdje nekad čovjek i ne promisli prije negoli što kaže, al ja smatram da takvih situacija nije bilo!
Još jednom sve najljepše želje. I obavezno držat se vojnog orkastra..........
Najteze je prvih 6 meseci ;) Ako ugrejes gace zovi da ti nabacimo nesto na jajca a neko od ovih starijih ce da okrpi generalu zenu =))
heheheh
nema tu moram da se obratim vamo sto imate od 30 pa na gore nema tu bez starca nema udarca mala sale hehe
shown
ma jok ja to kobajagi idem haha
E nekada se u tim prilikama svirala i pjevala pjesma:
"Hej drugovi,jel' vam zao,rastanak se primakao...."
Savjet: Obavezno nositi gace bokserice.A zasto,shvatices kasnije....;)
Pazi da ti sapun ne ispadne
ja odlazim pjevajuci mladjan u armiju i ostavljam uplakanu ljubav najmiliju,heheh to je sada sala od vojske ali srecno momak.
Gdje ti Gale sapun naumpade hahahahaha
Vrlo bitan savjet....:)
jeftabgd
02.12.2008, 01:27
Darko,srecan put,bulju uz zid i nista ne brini.Puno poz.Jeftabgd.(ako treba pomoc oko generalove zene,samo javi).
Darko,srecan put,bulju uz zid i nista ne brini.Puno poz.Jeftabgd.(ako treba pomoc oko generalove zene,samo javi).
Na tebe sam i mislio :)
jeftabgd
02.12.2008, 02:30
Hvala Marco7,lepo je kad mladji misle na starije.;)
@Darko88
Sretan put i da ti sve to brzo prodje...;)
milanceshow
02.12.2008, 08:10
Srcan put i brzo da se vratis!!Koji si rod vojske?
harepa50
02.12.2008, 09:19
Sretan put!
pozdrav
Sretan put. Ja sam svoje riješio prije 7 godina.
Sreća sada kod nas u HR se ne ide više u vojsku tj.nije obvezna.
sretno i pazi se ,ja sam svoje rijesijo prije 7 godina
i sad u BIH vise nema vojske tj jedino ako zzelis profesionalno da se bavis tim poslom jos jednom sretno ....
harepa50
02.12.2008, 18:06
znaci nema ni u BiH...
mozete mislit kako ce mu biti ujutro kad se drekne usta vojsko :lol:ima da izludi :D to je ja mislim naj gori dio u vojsci
1.budjenje
2.straza
3.pozarstvo to su mi 3 naj gore stvari i sta su vama bile jos,:D nocne more u vojsci ?????:D
CRNI GALEB
02.12.2008, 22:52
Sretan put, i sve naj....
Pozdrav
Nek' je sa srećom, da se živ i zdrav vratiš!!!
Kako ide ona Šabanova vojnička: "
-Majka plače, ocu suze liju, suzavac je bačen u avliju"...:lol:
sretan put i od mene i sretno, ukljuci se tamo u sviranje, meni je jedan drug pricao kako su on i jos jedan svirali u vojsci i imali mnogo privilegija tamo i ponesi tekuci sapun za svaki slucaj :D pozzz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.