Pokaži Full Verziju : Ritmovi za Korg PA80
Kolege, drugari...molio bi ako netko ima i zeli to podijeliti samnom, potrebni su mi ritmovi za slijedece pjesme;
-Ostavi mi makar sina ( imam neku rumbicu na kojoj sam do sada svirao, ali mi se ne svidja...)
-Nije ovo moja noc ( to je ona rumbica sa darbukama...;))
-Sa-sa (obican Sa-sa, ne previse ukrasen, najblize Kockaru-Kitic )
Hvala..i pozdrav..;)
Moze li od Pa1xPro pa da konvertujes?
Moze Marko,hvala!!;) Na ovu adresu od msn-a u profilu..Nikako ti ne mogu poslati PP, javlja mi stalno da mi je zabranjen pristup...:mad:
Pa kad pravis pizdarije po sajtu =)) Poslacu ti posle kad raspakujem klavijaturu ;)
Ok, nije hitno jako..;) Sta cu, oko mene samo pijanci i zahebanti=))=))
http://www.yu-midi.com/forum/downloads.php?do=file&id=1996
Pa Zeko tu sam ti postavio taj ritam (nije ovo moja noć), da ga takodjer iskonvertuješ još kad ikad!
i nece i nece Dominik..rekao si da je format od Pa800 i kad ga idem importat, kaze mi da ne prepoznaje taj fajl..svasta sam probao i nece..Pokusao je i jedan nas kolega sa sajta, ali ni njemu nije uspjelo.
Hebajga nitko se žalio nije a skidan je koliko puta, a nisi mi javio, stavio bi ja ponovo, al sad ne smijem, žena mi je ljuta i kasno je........
Nije me jedno vrijeme bilo,a sad se ponovo sjetio za to.Nema problema Dominik, hvala ti..;)
Isti vlasnik, ista klavijatura..ali sada ;) ;
savjet ili ritam za pjesmu Skitnica od Marinka Rokvica...
Hvala..pozdrav
skoricnik
14.01.2009, 20:08
Ja za tu pesmu koristim sinkopirani sirtaki i ekstra zvuci :)
Pozdrav
e aj mi ga onda shutni tu negdje..;)
Poklonite mi nju za rodjendan- S. Matic
Eh, kako smo se ljubili- H. Muslimovic
Hvala unaprijed..Znaci ili savjet ili ritam ili nista od navedenoga ;) kako tko zeli :D
Hmmm..ovaj prethodni posta sam danas postao ,a datum 14.1.:confused:
Pa ovaj post sluzi samo za refresh..da se zna da mi je gore navedeno jos uvijek potrebno..
hvala !!
Pozdrav prijatelju!
Ako ti nije hića za ritam, da ti pošaljem kasnije, nemam ga sad tu na poslu,
a inače koristim ritam za to koji se zove GrkMoj, ili ako drugi neko ima taj ritam da ti odmah pošalje.
@ Svirko
GrkMoj - taj ritam sam ja pravio :lol: (samo ja dajem tako blesave nazive ritma)
Samo neznam koju imaš verziju, jer već imam 4 novije (drugačiji drum kit)
@pozdrav prijatelju Krešo
da ti pravo kažem, nemam pojma koja verzija, to sam skinuo još prije dvije godine u jednom setu, al sam baš za Skitnicu dodao i Stereo distorzion guitar i Accordion, tako da su zvukovi maltene original.
A naziv....hm.....za Grk mi je bilo jasno......al za ono Moj...=))=))
Srdačan pozdrav svima
Sve ritmove imam osim zadnja 2 navedena..Hvala Svirko..;)
Znaci, ako tko ima za Poklonite mi nju za rodjendan i Kako smo se ljubili..Do sada sam svirao pokolonite mi nju u nekom sporom sa sa ali mi se ne svidja..pa opet kazem ako imate iduju ili ritam koji bi podjelili samnom..;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.