Pokaži Full Verziju : nemogu da ubacim boje u korg tr
sd card ali nemogu da ubacim boje neznam sta trba daa se radi
ubacijo sam i ram 64mb ali opet nemoze da se ubace
ako ko zna sta trebam da radim jate se ili na mirsoct@hotmail.com
:mad:
sd card ali nemogu da ubacim boje neznam sta trba daa se radi
ubacijo sam i ram 64mb ali opet nemoze da se ubace
ako ko zna sta trebam da radim jate se ili na mirsoct@hotmail.com
:mad:
ajde malo pojasni gde je zapelo jesi stavio set na kartu
skino sam 50 setova sa ove stranice
i sve stavim na karticu ali neznam gdje da idem na media i onda idel load ali onda mi dode ilegal file pise neznam gdje je problem
sve jedan sam probo od ovi setova ali nece nesto nije uredu
i sve stavim na karticu ali neznam gdje da idem na media i onda idel load ali onda mi dode ilegal file pise neznam gdje je problem
polako prijatelju skini sebi kosmajac set i stavi ga na karticu sad prvo formatiraj kartu i onda stavi kosmajac set na kartu onda idi na sawe obilezi lod all i kad ucita idi na lod idi na select lod i sve ucitaj i udri brigu na veselje dok se jede pasulj i zelje
nemogu da nadem ovaj set
kosmajac2 pise
ok skino sam kosmajac2 i sta sad trebam da radim
gdje da ga lodiram na global ili na media
ok skino sam kosmajac2 i sta sad trebam da radim
gdje da ga lodiram na global ili na media
media
probo sam ali nece media i onda utility load ili nije tako
probo sam ali nece media i onda utility load ili nije tako idi na sawe i obilezi sve sto ti bude otvoreno i pcg i sve sto je tu obilezi kad si sewww napravio onda idi na lod i idi na selectlod i sve selektivno ubaci
ok nece neso isao sam ovako
media save all i onda load ali nista nejma nigdje da pokaze sto sam lodiro
ok nece neso isao sam ovako
media save all i onda load ali nista nejma nigdje da pokaze sto sam lodiro
kad si sew palio on je ucitao sve to si video da je napravio e sad ides na lod i to traje neki 10 min
umene nece da ga lodira nikako dode i kaze iligal file na media load nista samo to jarane nezman sta je ovo
umene nece da ga lodira nikako dode i kaze iligal file na media load nista samo to jarane nezman sta je ovo
imas li bilo kakve boje jel to triton le
A, jesi li ti taj set raspakovao sa winrar-om!?:)
Prvo formatiraj karticu...To napraviš tako da ideš u MEDIA/Utilities/Full Format...
Nakon toga skini set za LE,TR i stavi na karticu...Pišeš da si stavio 50 setova???
NEMOGUĆE!!!Mora da si stavio setove za PA-Seriju pa ti zato piše Illegal...
Skineš set što samti reko u njemu se obično nalaze folderi IME.pcg,IME.ksf,IME.kmp,IME.sng (to IME je ime seta)...Klikneš MEDIA,izabereš IME.PCG i klikneš LOAD SELECTED...Poslije ti se otvori dodatna stranica na kojoj obilježi CLEAR i LOAD IME.KSF TOO....Kad ti ga naloda ima da radi...Poslije ovoga nema teotije da budeš imo probleme...
imam samo ove sa yu-midi imam ja korg triton tr kad odes na save all i onda idem na media i loadiras ili
raspakovo sam ga sa rar ali nece opet je ja kad formatin full i ona stavim set na sd carticu i ona idme media load i samo mi dode load to midi file tako nesto evo opet probam sad opet ponovo
ubacijo sam boje hvala puno
Baš nam drago...Neka si skino muke...
A ubuduće kolega kad budeš šta trebo prvo molim te pročitaj forum ima temi RAZNIH sa mnogo koristnih odgovora...Može?
ok cito sam kolega ali nista nije moglo a sad moze
zdravo svima,
meni se javlja cudan problem na TR-u. kad ubacim set napr. Valjevo ili kosmajac2 (ovde sa download-a)
desava mi se da da se kace tonovi u COMB. znaci ton svira bez prekida i koji god ton jos sviras i njega samo doda i tako da sve pomesano bruji. tek kad promenim boju onda stane ali cim stisnem ponovo dirku opet isto. dali je nekom poznat takav problem i do cega moze da bude. na primer kod seta SULETRX se to ne desava :(
unapred zahvalan i pozz svima
kad sam ubacijo boje kad ugasis klavturu pola boja nerade neznam sto ?
vladimir68
16.11.2008, 16:57
Svaki put kad ugasiš klavijaturu on zaboravi ,odnosno svaki put kad upališ klavijaturu moraš LOADirati (traje oko 10 min u zavisnosti od toga koliko ti je veliki (MB) set).Znači:MEDIA-LOAD-kurzorom osvetli KSC(ako ne preloaduješ nego loaduješ ˝tvoj˝set)-UTILITI-LOAD SELECTED-OK-sa INC (ispod točkića)štikliraj :load ˝ime seta˝PCG -pa OK .Počinje učitavati.Pa onda možeš da sviraš.Tako svaki put.To je možda jedna od mana TR i Le što mu treba vremena da napuni RAM ,naspram nekih drugih tritona.;)
Moras svaki put ucitavat ponovo boje jer se semplovi gube iz RAM memorije kad ugasis synth. Ja poslije uvijek ucitavam samo .ksc fajl. Pozdrav
vladimir68
16.11.2008, 17:01
Vlajko probaj da ga preloaduješ- ALL ,sa setom koji hoćeš da koristiš.Ili ga vrati na fabrično pa posle loaduj izabrani set u fullu.
vladan.pro
16.11.2008, 17:49
Druze kako si uspeo da skines 50 setova sa 16 postova?:confused:
Postovi mu oznacavaju koliko je dao odgovora a downloada koliko je imao je nesto drugo!Imao je i brojac toga ali od zadnjeg uredjivanja strance se izgubio i broj downloada i broj uploada ;)
zdravo svima,
meni se javlja cudan problem na TR-u. kad ubacim set napr. Valjevo ili kosmajac2 (ovde sa download-a)
desava mi se da da se kace tonovi u COMB. znaci ton svira bez prekida i koji god ton jos sviras i njega samo doda i tako da sve pomesano bruji. tek kad promenim boju onda stane ali cim stisnem ponovo dirku opet isto. dali je nekom poznat takav problem i do cega moze da bude. na primer kod seta SULETRX se to ne desava :(
unapred zahvalan i pozz svima
U globalu ti je nesto podeseno ali sad napamet neznam tocno sta i zato ti se to dogada,jer kad ucitas bilo koji pcg on ocita i postavke globala!
To je meni bio problem na extremu ali da ga hebes ne sjecam se sta....
vladimir68
16.11.2008, 21:05
Pa to,ali da ne objašnjavamo šta ,gde,.....najjednostavnije mu je da preloaduje korga sa celim izabranim setom (učitaj sve 4 ikonice seta (folder+ksc+pcg+sng) ili vrati na fabrično podešeno pa posle preloaduje=(all load.....)
kako se vraca le na fabricko stanje
vladimir68
16.11.2008, 21:53
Neznam sad napamet (ispravi me nije problem)ali čini mi se ovako:global-basic-utiliti-load preload/demo data-OK.
dobro.....
a dali bi rešilo problem kad bi učitao ceo set i onda samo global od seta koji funkcioniše ??? ustvari sad ću da probam pa ću videti šta se dešava.............kako kažu.... ko proba taj zna :)
problem je u prvu ruku rešen,
funkcijoniše kad se uzme global od seta koji radi.
Međutim pobrka sve effekte pa mora da se šteluje......
pozz
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.