Pokaži Full Verziju : Problem pri konvertiranju SW
Pri konvertiranju ritmova u sw xt od naprimjer PA800 u ritam za Roland E50 dobijan sljedecu gresku:
Overflow
in Style_Works_2000.Import_Korg.GetStyleiInfo at line 148
U cemu je problem i kako mogu rijesti ovaj problem?
milanceshow
11.11.2008, 20:34
Pa moras da se javis podrsci EMC SW,pa ce verovatno da ti posalju novi SW ili da ti kazu u cemu je problem.......
Stvarno je zeznuta to stvar....Platis program tolike pare ,a on zeza.....;)
Ne negasi se sad je oficijelan SW ako razumijes sta hosu da kazem :).
Nego ja mislim da ritmove u kojima je upotrebljavan sample nece bas dobro da sazvace.
Neznam. Ali steka.
Da Milane upravu si tolike novce :):) i na kraju si na pocetku.
milanceshow
11.11.2008, 20:42
Pa verovatno imas problema sa njim zato sto je sad "oficijalan"
Sve je moguce.
taj problem imam samo kod pojedinih ritmova, kao sto sam gore naveo sa ritmovima u kojim bih i ja ubacio nekoliko saplova. Zato sumljam da je to problem.
Sad cu da vam otkrijem jednu "tajnu"
Kad nece da konvertuje tako klasicno, onda lepo preko sw potrebni ritam zapamtis kao midi, i onda ga posle iseckas za svoju klavijaturu ;)
CRNI GALEB
11.11.2008, 21:54
Hvala jarane Marco, siguran sam da mnogi od nas nisu znali za tu caku, ja prvi :D
Bas bi voleo da znam ko je ovde ima kupljen STW.
Kako smo odjednom svi po PS-u.
Sve moj do moega...a za moega mesto nema...
Keka nije problem zbog semplova,,nego programu nesto drugo smeta...
Imao sam isti problem sa XT-om."Pucao" je kad god sam hteo da save-ujem nesto sto uradim.Resio sam problem tako sto sam reinstalirao XT i sada radi bez problema.Evo,vec 10-ak dana radim konstantno u njemu i vise ne "puca".
Ne znam da li ima kakve veze,ali sam pre svega deinstalirao prethodnu verziju SW-a(universal 2000).Probajte tako.Valjda ce funkcionisati.
Pozdrav!!!
milanceshow
23.11.2008, 19:11
@Jolly
Znaci tako su ti rekli da uradis iz EMC centra za tehnicku podrsku!!!!
---------------------------------------------------------------------
Jel je imao neko problem da mu SW2000 radi normalno,a da mu SW XT radi ali da nema zvuk tj da nemoze da preslusa ritam?
Naravno!To se podrazumeva!
Pozdrav!!!
Ja kad sam pitao podrsku, rekli su mi da nisam u njihovom registru kupaca :P :)
svirac007
24.11.2008, 00:17
Evo citam ove vase muke pa da i ja pitam jel ima neki program do kojeg se moze doci a da otvara set PA800 jer ja imam staru verziju SW i KAT ali oni ne prepoznaju PA800 pa imam problem sto svaki put moram setove da stavljam na memori stick i da direktno na PA800 pregledam. Ako je neko voljan drug pa da se cujemo na PP. pozdrav
Evo,ja sam voljan drug!:D
Javi se na PP.
Pozdrav!!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.