Pokaži Full Verziju : Roland x6 jedno pitanje
Da li mozda mogu pomocu onih multi padova da se nekako menjaju boje i da li je on mozda namenjen za tu funkciju, jer ipak je brojcanik zakon a mozda neko zna ko ima tu klavijaturu kako i da li je to moguce. Pozz svima
Nije moguće...boje možeš menjati samo pomoću točkića ili ako ih memorišeš kao favorites i onda pomoću onih 8 dugmića ispod ekrana...:D
Moze nisi ti to dobro video izgleda da ti slabo poznajes X seriju Darko javi se na PM da ti objasnim
Objasni svima nama ovde...da naučimo i mi kako?
Stisnes dugme izadje kuvarica i bije tiganjom sve u po glavu
Strašna fora...:lol:...još kad bi nam objasnio tačno koje dugme bilo bi super...;)
E coke hvala za poruku uspeo sam ovo da izvedem i sad menjam pomocu brojcanika
Nema na cemu samo pici pozzz
E coke hvala za poruku uspeo sam ovo da izvedem i sad menjam pomocu brojcanika
Zajebo te Coke...:lol:...opet moraš da vrtiš brojčanik...:lol:
Ne nego pomocu multi padova. Hvala coke jos jednom ti si genije
Sta se bre primas rolandinjos kao sucesce ja u zivotu nisam video x6 kako izgleda a kamoli gde se sta menja
:lol:...kako si provalio samo da sam se primio...:lol:=))
Pa vidim da ti veceras menjas Nedima na casu hehhehehehhe
ALo momci sad ce cika nedim nemoj da ste nestrpljivi
Ipak je sto se tice toga korg bolji:(
I ja mislim Dare da korg nista ne valja Yamaha je tu zakon
u principu neznam za jamahu ali korg je sigurno od rolanda bolji
U principu ja ne znam kakav je korg ali mislim da je Roland zakon
ma da sto se tice zvuka puno sam zadovoljan, ali jebiga ima mana
Evo da ne otvaram novu temu, zanima me koji je zadnji os koji je radjen za fantom x6 sa audio track expansion?Kod mene u klavijaturi je 2.00(valjda je to os, pise version 2.00). to pitam jer imam problem kada promenim boju moram da sacekam 1sec ili 2 da klavijatura pozove boju tj ne ucita je istog momenta kada je promenim, pa sam mislio mozda je do os ukoliko nemam poslednji koji je izasao. Pozz
2.10
Skini i uradi update...http://rolandus.com/support/downloads_updates/eula.aspx?DownloadId=918
milanceshow
08.11.2008, 03:25
Da to je zadnji,a iskreno se nadam da ce i "G" serija da dogura do 2.10.......;)
Poz!!!
Da li je factory reset obavezan da se uradi posto vidim da ga ima u uputstvu za update? Update sam uradio jedino neznam da li je ovaj factory reset obavezan jer ja posle njega opet cu da ucitam moju postavku?
Nema veze reset sa update,ne znam zasto bi bio potreban...ako ti sad pise da ti je sw 2.10 to je to...ucitavaj svoj set i cepaj...
To sam i ja mislio, nego kada sam skinuo update i u objasnjenju za updatovanje ima i kako se radi factory reset pa sam mislio da je i to u sklopu ove procedure. Hvala na odgovorima
Faktory reset ti vraca postavku kljave na default...i ako ga uradis u sustini nista neces promeniti jer svakako nakon toga ucitavas svoj set...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.