PDA

Pokaži Full Verziju : Smanjenje sempla

makikorg
01.10.2008, 12:40
Drugari jel zna neko da mi smanji jednan sempl,to je onaj bas Sotir...
ili neka mi napise kako to da uradim...Bio bih mu vrlo zahvalam....Hvala unapred

Vule
01.10.2008, 12:59
Možeš Brate to da uradiš u raznim programima,sad je pitanje koji imaš...Awave Studio,Sound Forge,Wavelab...

makikorg
01.10.2008, 13:13
Možeš Brate to da uradiš u raznim programima,sad je pitanje koji imaš...Awave Studio,Sound Forge,Wavelab...

imam awave,ali ne umem da smanjim sempl

Vule
01.10.2008, 13:31
Otvori sempl u Awave i klikni dva puta na njega,otvoriće ti se nov prozor pa tu imaš prozor EDITOR...označiš lokatore,odakle dokle ćeš da ti traje sempl i komanda za sečenje je CUT,probaj,prosto je

krcmar
01.10.2008, 14:19
Otvori sempl u Awave i klikni dva puta na njega,otvoriće ti se nov prozor pa tu imaš prozor EDITOR...označiš lokatore,odakle dokle ćeš da ti traje sempl i komanda za sečenje je CUT,probaj,prosto je

druze ja mislim da je covjek htjeo da pita kako smanjiti sempl, mislim u mega bajtima. A ne njegovu duzinu trajanja, ustvari kad se smanji duzina odma i zauzima majne, ali to onda nije taj sempl.

tranzit
01.10.2008, 14:24
I sta ti sad nama rece ? Ne zbunjuj covjeka.

makikorg
01.10.2008, 15:23
i sta ti sad nama rece ? Ne zbunjuj covjeka.

hehe
tako je hocu da smanjim velicinu sempla u mb,posto mi je mala kartica...a ne umem to da uradim...

Vule
01.10.2008, 15:51
hehe
tako je hocu da smanjim velicinu sempla u mb,posto mi je mala kartica...a ne umem to da uradim...

to možeš da uradiš samo onako kako sam ti napisao...moraš ga skratiti da bi ga smanjio u MB...

A ti ako ti kolega kaže da može drugačije izvoli pa neka ti on objasni kako se to radi,ja stvarno ne znam...

Vule
01.10.2008, 15:52
druze ja mislim da je covjek htjeo da pita kako smanjiti sempl, mislim u mega bajtima. A ne njegovu duzinu trajanja, ustvari kad se smanji duzina odma i zauzima majne, ali to onda nije taj sempl.

Kolega,samo zbunjuješ čoveka...ako umeš da mu objasniš izvoli...sempl se smanjuje samo skraćivanjem,ako bude radio bilo šta drugo gubi na kvalitetu samog sempla,a i to može...

makikorg
01.10.2008, 15:52
to možeš da uradiš samo onako kako sam ti napisao...moraš ga skratiti da bi ga smanjio u mb...

A ti ako ti kolega kaže da može drugačije izvoli pa neka ti on objasni kako se to radi,ja stvarno ne znam...

skratio sam ga...hvala puno na pomoci,car si!!!

Vule
01.10.2008, 15:57
skratio sam ga...hvala puno na pomoci,car si!!!

No problem...;)

krcmar
01.10.2008, 19:05
Druze ja ne znam sto bi ja njega zbunjivao, samo sam malo nesto pokusao rascistiti.

P.S Lju sto ste vi svi ovdje nekakvog, napasnog karakera?
A u stvari ja nisam nista pogresno rekao sa onim postom, samo sam rascistio da se radi MB.

GALA
01.10.2008, 19:22
Krcmar!! pa logicno je kad netko kaze da smanjim sempl da se odma gleda na MB....
inace megabajti i jesu problem od cega nas boli glava posebno nas koji koristimo semplove...hehe

Vule
01.10.2008, 19:32
Druze ja ne znam sto bi ja njega zbunjivao, samo sam malo nesto pokusao rascistiti.

P.S Lju sto ste vi svi ovdje nekakvog, napasnog karakera?
A u stvari ja nisam nista pogresno rekao sa onim postom, samo sam rascistio da se radi MB.

A kako bi ti smanjio sempl a da ne izgubiš na kvalitetu istog osim da ga skratiš,izvoli pa nam objasni?
Niko nije napasnog karaktera Brate,nego ne vidim smisao da nešto napišeš tek da bi napisao i da zbuniš čoveka a nemaš odgovor na njegovo pitanje?B-)

makikorg
02.10.2008, 02:14
drugari hvala u svakom slucaju,nema potrebe za svadjom...bitno je da ste mi pomogli,tako da ako vam ista zatreba,sto je u mojoj moci ,javite se...