Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Problem sa PA50

spasoje88
17.09.2008, 17:03
Kolege pomagajte... Na mom Korgu onaj treci klizeci potenciometar (assign. slider) nece da smanjuje desnu polovinu klavijature... Video sam kod drugih ljudi na Pa50 to radi a kod mene nece... Zna li neko u cemu je problem...I da dodam jos, kada u opcijama promenim da on bude master, onda radi i smanjuje celu klavijaturu... Hvala unapred!!!:)

matejas87
17.09.2008, 17:48
ja sam pokuso i imao sam taki problem isi i ima marko pravo sta kaze ali ima virus u njega ako oces mogu ti ja dati backup i ko nov dodje i ondak samo ubacis disketu i to je to

Marco7
17.09.2008, 17:50
Ucitaj drugi global ili kad upalis klavijaturu i podigne sistem klikni na song play mode i vrati se u style mode i radice ti sve kako treba ;)

Marco7
17.09.2008, 17:52
Mateja obrisi msn adresu jer krsis pravilnik!Nema u topicu ostavljanja email adresa i web stranica osim onih koje su dozvoljene po pravilniku!Znaci brisi ;)

matejas87
17.09.2008, 18:01
Mateja obrisi msn adresu jer krsis pravilnik!Nema u topicu ostavljanja email adresa i web stranica osim onih koje su dozvoljene po pravilniku!Znaci brisi ;)
<!-- / message --><!-- sig -->__________________
Marco

izvini marko nisam znao teo samo da mu pomognem a jer mogu poruku da mu ostavim msn
<!-- / sig -->

Marco7
17.09.2008, 18:09
Mozes putem privatne poruke,to niko ne moze da vidi osim tebe i onoga kome si poslao poruku ;)

spasoje88
17.09.2008, 18:10
Hvala vam, ali kako ja da dodjem do tog BECKUP-a!!! Recite mi samo jel to ono sa 5 disketa??? Kao podizanje novog sistema...

matejas87
17.09.2008, 20:53
da bas to pisi meni tvoj emal pa cu ti poslati ako oces

gjoko
17.09.2008, 21:25
Spasoje dobro ti je reko marko, samo ucitaj drugi global za PA50
evo na primer skini ovaj set

http://www.yu-midi.com/forum/downloads.php?do=file&id=650

i ucitaj samo global,resetuj(iskljuci-ukluci) klavijaturu i radice sigurno ako nisi prije toga ucitao global od PA80.

dalabu
17.09.2008, 23:26
Kolege pomagajte... Na mom Korgu onaj treci klizeci potenciometar (assign. slider) nece da smanjuje desnu polovinu klavijature... Video sam kod drugih ljudi na Pa50 to radi a kod mene nece... Zna li neko u cemu je problem...I da dodam jos, kada u opcijama promenim da on bude master, onda radi i smanjuje celu klavijaturu... Hvala unapred!!!:)

Evo ja cu ti rjesiti problem bez tih novih ucitavanja na vrlo jednostavan (tajnovit) nacin jer ja sam carobnjak heheeheh. Ovako ces uraditi znaci:upali sint i pusti neki ritam neka bije,pored assign slider gori crvena lampica na style play,sto je i logicno heheh. Ti stisni sada song plej i ritam ce stati opet stisni style pley i assign slider ce ti raditi heheeheh neznam ti objasniti zasto je to tako ali je provjeren recept. Sada samo write taj fazon u svoj set da memorise na globalu i na tom setu ce uvjek raditi treci slider. Inace je ovo provjereno i sigurno tako da i ostali koji nisu znali kupili su besplatno caku od vaseg druga sa stranice.Ako nisi skonto javi se na private

roccodx
29.10.2008, 10:59
evo da vam dam par korisnih informacija za sve: taj problem koji je kod tebe nije virus mada svi tako kazu, toje neka greska u setu bilo da je u setu ritmova,u globalu ili na nekoj od boja,meni je bila isto greska na sva tri djela, pa sam morao da nadjem gdje je i da izbrisem te podatke sa klavijature gdje je bila greska, sada radi ko sat,da bi provjerio pri kupovini bilo koje serije korga pa-50,60,80 dali je on ispravan jeste kad se upali klavijatura moraz dobiti odmah ton na tipkama spreman za svirku i da taj ton mozes odmah da smanjis na potenciometru za boju,to je dakle ispravno, a ako nemas ton pri upaljenju klavijature onda imas te greske eto to je dakle to.ja imam set dobar koji nema te greske a ritmovi su radjeni studijski

Dennis
29.10.2008, 20:50
Evo ja cu ti rjesiti problem bez tih novih ucitavanja na vrlo jednostavan (tajnovit) nacin jer ja sam carobnjak heheeheh. Ovako ces uraditi znaci:upali sint i pusti neki ritam neka bije,pored assign slider gori crvena lampica na style play,sto je i logicno heheh. Ti stisni sada song plej i ritam ce stati opet stisni style pley i assign slider ce ti raditi heheeheh neznam ti objasniti zasto je to tako ali je provjeren recept. Sada samo write taj fazon u svoj set da memorise na globalu i na tom setu ce uvjek raditi treci slider. Inace je ovo provjereno i sigurno tako da i ostali koji nisu znali kupili su besplatno caku od vaseg druga sa stranice.Ako nisi skonto javi se na private

au