Pokaži Full Verziju : Harmonika Boja
TurboBosnie
12.09.2008, 02:15
Caao drugari!
Neki dan sam kupio Korg pa500 i svidio mi se, ali treba mi samo sad boja "harmonike" ove sto sad imam nesvidjaju mi se nikako.. imali iko ili zna gdje da se nabavi?
u downloadu enver set za pa800 ucitaj performanse imaju dobre harme
TurboBosnie
12.09.2008, 02:54
u downloadu enver set za pa800 ucitaj performanse imaju dobre harme
Kako ga ja nemogu da nadjem jarane? :rolleyes:
Imas fantasticne fabricne harmonike na pa500 samo pigraj se malo sa efekte i EQ i to je to.
Caao drugari!
Neki dan sam kupio Korg pa500 i svidio mi se, ali treba mi samo sad boja "harmonike" ove sto sad imam nesvidjaju mi se nikako.. imali iko ili zna gdje da se nabavi?
http://www.yu-midi.com/forum/downloads.php?do=file&id=752
Evo ti link i ucitaj ove preformanse,tu imas odlicne harmonike napravljane od fabrickih na Pa1xPro koje ja koristim i radice kod tebe besprekorno!Znaci LOAD->OPEN->PREFORMANCE i ucitaj negde gde imas mesta i sviraj ;)
TurboBosnie
12.09.2008, 13:59
Imas fantasticne fabricne harmonike na pa500 samo pigraj se malo sa efekte i EQ i to je to.
Ahaa ali moj problem je sad kad sam stavio jedan set svaka mi boja uma puno "delay" ili "echo" neznam kako to da sredim?
Za taj problem imaš pisano bar 5- temi...Idi ih potraži pa prelistaj pa ćeš da svatiš kako da se šta naštela...Korg je prost ko pasulj po editiranju samo ćeš trebati zagrijati stolicu....
TurboBosnie
12.09.2008, 14:09
Za taj problem imaš pisano bar 5- temi...Idi ih potraži pa prelistaj pa ćeš da svatiš kako da se šta naštela...Korg je prost ko pasulj po editiranju samo ćeš trebati zagrijati stolicu....
Kuku meni haha :D
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.