Pokaži Full Verziju : pa800
makikorg
08.09.2008, 08:09
Drugari imam pa80 i hocu da ga zenim,a da uzmem pa800...
Pa mi recite kako se pokazao pa800...i zanima ma taj vokoder sto ima u sebi,dali je dobar???
UNAPRED HVALA...
zsimonovic
08.09.2008, 09:24
Ekstra klavijatura samo je mana ta RAM memorija sto u vecini slucajeva crkava.Meni se bas svidja ta klavijatura ali se jos premisljam bas zbog te RAM memorije i nicega drugog.Mnogo je bolja od pa80.Bolja plastika,dirke,displej,kontakti,portamento,boje.Za harmonajzer ne znam nista da ti kam,mislim da je i to dobro.
harisfaz
08.09.2008, 20:51
extra klavijatura, imam je 8 mjeseci i nisam imao nikakav, ALI BAS NIKAKAV problem na njoj.. imas 64 mb RAM-a, sto je duplo vise nego na pa1x, ima solidne tipke, fin, funkcionalan, i ono najvaznije, extra odradjuje posao. vokalist takodje radi extra, samo ga trebas ustimat po svom ukusu. dakle, smao naprijed, kupuj ga...
uzimaj slobodno neces se pokajati ni za klav ni za harmonajzer
extra radi i vokalist kakav god mic spojis super zvuci,lagan za nositi ,semplovi,super sprava
gogi-japanac
09.09.2008, 00:49
Evo pa procitaj moje iskreno misljenje o PA800 i bice ti sve jasno.:(
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5596
PozzZ...!
skoricnik
09.09.2008, 12:57
Nemoj tako Gogi...Sa onima u Sky-u moras biti malo ostriji...Tako smo bili i ja i cale pa nam je kljava bila gotova za 2-3 dana :D
Sto se tice teme...Uzimaj Pa800 bez razmisljanja...Ako ga sada kupis novog, tesko da ces imati problema sa RAM-ima...Ta serija sa losim RAM-ima je bila izbacena na trziste tokom prosle godine (jesenji period). Ja sam ga kupio u oktobru i imao sam problem, ali je resen...
@zsimonovic, isto vazi i za tebe :) Ako ga sada kupis novog, tesko da ces imati problema sa RAM-ima...
Toliko od mene...
Pozdrav!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.