Pokaži Full Verziju : Zabavnjačke farbe
beronjan
05.09.2008, 01:36
Drugari, ima li ko kakvih zabavnjačkih boja (piano, hammond, rhodes, strings, pad, drveni duvači...) za TR-a? Ako ima, bi'l ko hteo da ih uploaduje, ili da se razmenimo? Pozdrav ;)
cudno je stvarno da nema nigde zabavnjackih setova znaci bez imalo folka u njima ili bas malo... ja isto vec 2 godine po stranim forumima trazim nesto da nije nase ali nema setova jedino mi balkanci i turci dajemo sve zivo a u njih nigde nista, mozda ima al nisam nasao a i ja sam trazio cisto iz znatizelje nesto sto nema veze s narodnjacima :)
ako imate kakvih foruma il linkova za strane setove posaljte link na pm ili ovde za sve naravno :)
tanko drugovi nit ritmova nit farbi,ja trazim rok ritmove bez primjesa ikakvih samo ono bas,bubanj i ritam gitra uvijek neke varijacije bas seta tamo amo ,prelaz svaki 4 takt sve u svemu dosadno
Drugari, ima li ko kakvih zabavnjačkih boja (piano, hammond, rhodes, strings, pad, drveni duvači...) za TR-a? Ako ima, bi'l ko hteo da ih uploaduje, ili da se razmenimo? Pozdrav ;)
Pao TR a brate ;)
beronjan
05.09.2008, 13:00
Pao TR a brate ;)
Ma da... Zadovoljan sam sa njim a trebalo bi oko nove godine da ga podupremo sa još nečim, još razmišljam i skupljam pare. :)
Ljudi ja trenutno radim jedan set za Tritone zabavnjacki,znaci bit ce namjenskih boja po pjesmama i ostalo potrebno pratecih stringsovi, brasevi ,klaviri,flaute,tambure, itd.. al nace se i harmonike u njem,cuj zatreba na svadbama,al naj zanimljivije radit cu dosta nemjenske boje za svaku pjesmu..... set je zapocet i napravito je oko 20% od onog sto sam naumio... bit ce gotov za 2 mjeseca od prilike....i da napomenem nece biti niti jedne boje kao sto su CZ,DX.... eh sad strpite se do tad
beronjan
05.09.2008, 19:31
Gala, druže, super je što praviš patcheve za svaku pesmu, i ja to radim sa mojim bendovima (ako vas ne smara mogu i da postavim neke pesme sa svirke da čujete kako to zvuči), ali ajde ako imaš konkretnih semplova klavira, hammonda, itd, postavi na download, ako nije problem, naravno.
Okej Gala ma nema frke nesumljamo u tvoj rad sacekacemo rado do nove godine. Jer ako si ti to uhvatio da uradis bice sigurno dobro
Bit ce set u downloadu,,jer ima jako puno posla zato mi treba vremena jer radim tako da svaka boja bude iste glasnoce ,a ne kad prebacis na drugu boju a ono buuumm...uvatio sam se tog projekta jer vidim da ljudi koji sviraju zabavnjake kubure s bojama ,a i sam sviram zabavnjake po svadbama,tako da i radi sebe jednim velikim djelom to radim
beronjan
06.09.2008, 19:14
Važi Gala druže, hvala unapred! Pozdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.