Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : semplovani bubanj juzni vetar

korda
20.08.2008, 12:13
Kolege. da li neko ima za korga semplovane bubnjeve od Juznog vetra?
Ima tu nekoh stvari na sajtu ali mislim da to nije bas to.
Unaprijed hvala.

skoricnik
20.08.2008, 12:19
Boljih semplova nema, to sto je na downloadu, to se uglavnom i koristi...Skini to, spakuj u set, dodaj efekat i vozi! ;)

Alix
20.08.2008, 13:41
##Ima tu nekoh stvari na sajtu ali mislim da to nije bas to.##

Ako to nije baš to onda NE POSTOJE NIGDJE...
Evo zašto,ovdje u Download centru imaš bar jedno 10 različitih JV Drumova...
Iz glave da nbrojim onih što se sjećam:
-SDX Bubanj
-Sejko JV
-JV Kit Dino
-Bole JV
-*JV*
-JV SDX SP

I još par al se ne Sjećam...Nijednog od ovih NISAM izmislio čak i znam u kojem se setu koji nalazi,ali da ne bude previše lako,poskidaj setove i iz UserDK banki povuci šta ti treba...Ako ne nađeš ono što tražiš onda si fenomen,jer na tom materialu rade mnogi profesionalni muzičari,pozdrav!

ognjen-ogy
21.08.2008, 01:27
Brate, ako nisi ovde našao onda nećeš nigde !
Marco7 je postavio original JV bubanj, pa ako nijedan taj mora da ti odgovara, a ako ti ni taj ne odgovara onda brate ne znam ni sam šta da ti kažem nego SRETNO SA POTRAGOM .....

deks88
23.04.2009, 10:35
Pozdrav svima...a dali ima neko sempl crasha od jv.imao sam ga neko vrjeme pa se izbrisalo.Sad nemogu vise da skinem.
Hvala na odg..

vingula
23.04.2009, 16:36
I ja ga tražim več 1 i pol godine,al nigdje nema onaj pravi (CRASH)

Vihor
08.05.2009, 01:34
Ovako samo malo da vas ohrabrim i da vam kazem da je moguce uraditi sam priblizno dobar JUVE drum kit i to poprilicno jednostavno. Ja za svoj studio atelje koristim emulator X2 sampler i dosta sam soundova pojedinacno iskoristio iz raznih sonicnih rijesenja. Veoma dobre samplove mozete da izvucete pomocu SONIC CAPSULES sotver drum kita koji se u dosta uzoraka isporucuje i za sampletank sempler, tu je i session drumer 2.0, pa cakewalk studio kit, svi oni imaju vrlo profesionalno uradjene semplove, slusaj i onda na stranu iskopiras najbolje sto cujes. Mozete posle toga da sastavite drum kit kakav god hocete i uvedete kroz extreme sample converter a posle u razne extenzije. Cini mi se da se semplovi EMU SP12 legendarnog drum modula iz JUVE postave mogu pronaci i na ovom sajtu. Znaci uzeti iz nekoliko wav semplova raznih proizvodjaca sve pojedincano, dobro odslusati i sebi uraditi dobar kit. Kroz Awave to sve lijepo onda posloziti i prebaciti u korga primjerice. Pozdrav

siemensserbia87
24.06.2009, 19:26
Jel ima neki program da pusta pojedinacno svaki sample,recimo acoustic bas,shnare itd..
Tj ja kod mene u klavijaturi(Techniks) imam program(ekvalajzer,envelope,apmlitude,modulation,e fekt,mogu da uzimam ton za svaku dirku pojedinacno iz bilo kog seta i jos puno koje cega) za editovanje drum kit-a,U tom programu se edituje ton po ton,znaci pocnem od prve C dirke i tako celu oktavu...Problem je st ja neznam kako zvuci svaki taj bit tj drum.
Pa bih pustio na nekom programu ako moze i redom editovao niz oktavu dok svaki ton nebude sto priblizniji tom iz Jv...
Ako ste me razumeli..
Hvala.

Rudiiiii
24.06.2009, 20:08
Ako bi neko mogao staviti maping JV bubnja, jer mi na Rolandu moramo da se snalazimo na razne nacine :(

siemensserbia87
24.06.2009, 20:11
To kolega i meni treba isto maping...bar bi mi to pomoglo.... :D :D :D
To i jedno 2000 jevreja za dobar sint....:P
Dodato:
Ajde ima li neko bar 2000 jevreja nemora maping :P

Sejox
24.06.2009, 20:18
Neznam sta konkretno mislite,pod tim pojmom "maping" i sta bi vam to
u stvari pomoglo.
Nema tog Rolanda na kojem mozete dobiti to sto trazite-mislim na taj bubanj.
I zato ako mozete i znate,snalazite se i dalje.

Pozdrav,

siemensserbia87
24.06.2009, 20:22
Pa maping ti je nesto kao raspored tonova(svakog bubnja pojedinacno)i njegov naziv...
Tako bi trebalo da bude...hmmmm... :D :