PDA

Pokaži Full Verziju : MUZICKA SKOLA U STUTTGARTU


Malimuzicar
05.12.2005, 20:09
Ako neko ima volju i ako je iz okolice Stuttgarta da hoce da uci svirati na Klavijaturi ili Harmonic ima privatna Muzicka skola .Uci se samo po notama i samo narodna muzika ako neko ima i volju za zabavnu muziku ja mislim da nije problem covjek je iz Beograda profesor muzike moj sin ide kodnjega vec dvije godine i don sada sam zadovoljan

___________________________
Tema premeshtena iz odeljka KORG
u odeljak Tehnike Sviranja

Vaxter

asc01001
02.01.2006, 13:07
Cao!

Imam jedno pitanje u ime mog prijatelja, ali nisam siguran jesam li se obratio na tacnu adresu. Ali kako kazu ko pita taj neskita. :-)


Imali gdje da se kupi cd sa instrukcijama za sviranje bubnjeva, ali znaci nasi ritmovi, sa-sa, rumbe razlicite, estami, discaci, 9/8. Svi osnovni ritmovi za nasu muziku? Imali gdje takav neki cd ili dvd da se moze kupiti, znaci video-snimak?

Dali je neko od bubnjara voljan snimiti nesto tako uz naplatu?

kreso
02.01.2006, 13:14
pozdrav kolega !


postoji video-kaseta, izašla je prije cca. 15-20 god. (mislim da je izašla 1988-89). I za sada to je najbolja video škola za bubnjare.
Znam da se instruktor preziva Bogdanović, ali nisam siguran u ime, da li je Slobodan ili Boško. Postoji njegovih jedno 3-4 škole sviranja bubnja od narodnjačkih ritmova (Sa-Sa, Rumba, Estam ...), pa do prave Rock akademije.
Potraži, sigurno češ negdje naći, pogotovo u videotekama u Beogradu.

asc01001
02.01.2006, 19:19
kreso hvala ti na odgovoru. Ja sam u Svedskoj tako da mi je do Beograda previse ici za jednu dvije kasete :-) ali ako saznas ime ili gdje da nadem tu kasetu molim te javi mi, a ja cu do tad traziti na google.


Hvala!

Ako ko ima nekih domacih snimaka i to bi rado pogledao.

kreso
03.01.2006, 15:08
Prijatelju, ja sam bliže Zagrebu nego Beogradu.
Čisto sumnjam da češ moći da je negdje kupiš, jedino ako nije u međuvremenu izašlo novo izdanje. To bi trebali imati bubnjari u svojoj kućnoj kolekciji, pa pitaj nekog od njih. Ja sam je jednom prilokom prije 10-tak godina imao u rukama, ali pošto nisam bubnjar nisam je presnimio. No ako slučajno naletim na nju svakako ću ti poslati CD ili kasetu.

Pozdrav