Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Korg Tr nesto nije uredu

Doktor
18.08.2008, 19:35
Poslje kada sam vratio sve iz pocetka znaci loado fabricke settings kada ucitam set vise nista nezvuci kako treba. Mogu vam reci recimo neke boje nemaju vise effekt nikako a terce da negovorim sve se cini usporeno. Znali iko u cemu bi mogao biti problem ?

klavijaturista
18.08.2008, 19:49
Kolega probaj ovo!!!
Otvori onaj limić gdje ti je RAM memorija,pa prebriši ram memoriju tj onaj dio na Ram memoriji koji ulazi u Slot!!!
Naravno moraš izvaditi RAM memoriju!Kadsa ti napraviš vrati nazad Ram i upali kljavu učitaj set i probaj!!jer takve stvari se znaju događati zbog kondenzacije!!!pozdrav!!

Doktor
18.08.2008, 19:53
okej kolega izgleda da ide puno bolje sada ali mozesli mi pomoci malo oko ovoga tamo na IFX i MFX kako stvari trebaju da stoje jeli trebaju recimo L R delay da bude 300ms i mozesli mi pomoci kako trebaju stvari da stoje tu i tu mislim da mi nesto nije uredu :( :(

klavijaturista
18.08.2008, 20:07
Na IFX moras namjetiti koji zvuk da ga koristi
Na MFX L R nemora biti na 300ms stavi koliko hoces tj koliko ti treba tog efekta!!!

Doktor
18.08.2008, 20:19
nemogu se sjeiti koji se ono effekti koriste obicno kako ide Stereo a dole ? kako je kod tebe to namjesteno

MileGuerrini
18.08.2008, 23:33
Poslje kada sam vratio sve iz pocetka znaci loado fabricke settings kada ucitam set vise nista nezvuci kako treba. Mogu vam reci recimo neke boje nemaju vise effekt nikako a terce da negovorim sve se cini usporeno. Znali iko u cemu bi mogao biti problem ?Da li ucitas PCG sa kartice, ako ucitas i semplove i PCG trebalo bi sve raditi kao prije!
P.S.A za efekte ti je najlakse da nadjes zvuk na kojem ti se svidje i jednostavno kopiras te efekte na drugi zvuk i samo podesis eqlizer kako ti odgovara!

Doktor
19.08.2008, 10:46
Hvala vam puno. Snasao sam se sada i rijesio sam problem.